Tasuta kohaletoimetamine

2 In 1 Kuivale Nahale Keha Harja Looduslike Harjastega Surnud Naha Eemaldaja Anti Tselluliidi Exfoliates Vereringet Tervise Massaaž Vahendid

€5.87 €2.88

4.67
3 Arvustused

Sku: b10782

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

Sildid: erasektori osa perfum, metssiga harjastega küünte pintsel, erasektori osa naise pilt, kent puhas harjastega harja juuksed, šampoon looduslike kuivad juuksed, harja puurida kuiv valge, foundation brush, kuidas kuiv nahk, suur metssiga harjastega harja juuksed, rätikud koorimine, 100tk harja koorimine.

Saab puhastada ka vann pintsli abil äädikas ja söögisooda regulaarselt.

Kirjeldus:

1 x Massaaž Pintsel(muud tarvikud demo pildil ei kuulu komplekti.)

Värv: Nagu pildid näidatud.

See on väga pehme, ei tee teid nägu haiget, kuid mugav.Hea, et meie terve, massaaž nahka, soodustab vereringet.

Hoolitseda keha harja, on oluline, et pühkida kuivatatud keha harja iga kord pärast kasutamist ja riputada see kuivas kohas ja lase see õhku kuivatatud rohkem.

4. Vaadata võsa loputamist teises kraanikaussi jooksva vee all.Resubmerge vann harja vajaduse korral arvesse äädikas ja söögisooda lahusega ning te võite kasutada ka vana hambahari, et aidata kõrvaldada kangekaelne mustuse.

Saab puhastada ka vann pintsli abil äädikas ja söögisooda regulaarselt,

Märkus:

Kirjeldus:

Funktsioonid: Koo nagu tselluliit massager

Parim kuiva naha koorimine dušš nühkima, tselluliidi ravi massaaž sõlmed & looduslikud harjased, parandab lümfisüsteemi funktsioone.

2. Vala 1/2 tass söögisoodat ja 1/2 tassi äädikat ja vett.Mõlemad on looduslikud puhastite, mis ei saa rikkuda harjased teie vanni pintsel.

Hoolitseda bambusest pintsel, on oluline, et pühkida kuivatatud keha harja iga kord pärast kasutamist ja riputada see kuivas kohas ja lase see õhku kuivatatud rohkem.

Massaaž kuiva keha see anti tselluliidi massaaž pintsel.See on manipuleerida oma pehmete kudede just nagu massaaž terapeut , samal ajal võidelda tselluliidi.See lõhub "sõlme" , vähendada ülespuhutud tselluliidi välimust, venitada lihaste ja teiste pehmete kudede , leevendab lihaspingeid ja aitavad organismil väljutada toksiine.

järgige neid samme:

Harja Juhendamine Care:

3. Leota vann pintsel vette ja lastakse seal umbes 20 minutit.Sega harja ümber vees töötada mustuse vaba alates pintsel.

5. Seejärel loputa see puhta veega.Vesinikperoksiidi või valgendi lahus segatakse veega saab ka kasutada puhastamiseks harja.

Valmistatud kõrge kvaliteediga harjaste ja loodusliku puidust käepide, kõvadus, sitkus, elastsus.See on niiskus, hallitus, et kahjurite tõrje.

Üleminek: 1cm=10mm=, milleks on 0,39 tolli

Suurus: umbes. 12.8x7.5cm(5.04x2.95in), paksus: 3,5 cm(1.38 in)

Kogus: 1 tk

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

1. Täida vannitoa valamu pooleldi täis kuuma kraaniveega.

Omadused:

6. Kas selline puhastamine regulaarselt, et vältida hallituse või kopituse hoonestatud oma naturaalsest puidust/bambusest vann pintsel.See hoiab teie vanni harja hügieeniline ja aitab see kestab pikemat aega.

Materjal: Muru, Puu+Kumm

Palun lubage 1-3mm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Pakett sisaldab:

Nr jaemüügi pakendis.

Soe Nõuanded:

täiesti uus ja kvaliteetne

  • Kasutamine: Puhastus
  • Brändi Nimi: YAS
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Rohu, Puu+Kumm
  • Tüüp: pintsel
Anonymous 2022-12-30

On, mida on kirjeldatud kirjeldus

4
Anonymous 2022-08-31

Ma armastan seda, see on hea kvaliteedi ja jätab nahale väga pehme. Hea toode, soovitan.

5
Anonymous 2022-11-22

Väga kiire tarne ja hea kaup. Põse näeb välja väga ilus ja kvalitatiivselt hukati. Teele alates valetab pidevalt. Müüja soovitan 100%

5