Tasuta kohaletoimetamine

Multi-funktsionaalne naturaalsest Nahast Rahakott Puhul Samsung S21 S22 S20 ultra s8 s9 plus s10 lite Silikoon Kaitseb Telefoni Kott Kate

€47.72 €22.43

5.00
0 Arvustused

Sku: b129762

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Telefon Kotid & Juhtudel

Sildid: samsung s9 juhul maroc, servo alpha1 pro, juhul galax s9 ehtne nahk, galaxy s20 ultramarble juhul, s10 samsung naha puhul, samsung s10 naha puhul pu, galaxy s20 ultra värvikas juhtum, servo mavic pro, galaxy s9 juhtudel nahk, samsung s10 lepoard juhul.

Tere tulemast Huangjun 3C Pood!!!

Umbes Laevandus

2.Kui seal oli midagi mitterahuldav, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet ja me püüame oma parima, et probleem lahendada ja tagada teie rahulolu.

Q: Kas see toode tulevad jaemüügi pakendis?

1. Kui teie ei ole rahul oma ostu, hästi hea meel, et pakkuda vahetada või tagastada 7 päeva,kuid siis peaks koormust, laevandus tasu eest saadan tagasi.

Meil on professionaalne käsitöö kohandada-toodete tehas ,ja Meil on 10 aastat kogemust seda, Telefon Juhtudel, Dongguan,Hiina!

Umbes Makse

Tere,Kõik kliendid,

2. Kogu summa peab olema laekunud hiljemalt 7 tööpäeva jooksul.Ja kui sul on mingeid probleeme tasumise, palun võtke meiega ühendust niipea kui võimalik.

Garantii

A: Meil on deklareerinud pakkimine üksikasja kirjeldus iga toote kohta, palun seda kontrollida, aitäh!

1. Belight.ee nõus Tingdeposiidileping/krediitkaarti/Raha Booker/Western Union.

Soovin, et teil on õnnelik shopping!!!

A: Jah, me laeva iga, et nende Tracking Number, saate vaadata saadetise staus vastaval veebilehel.

Q: kas On olemas jälgimise Numbri minu punkt?

K: ma olen edasimüüja, ma tahaksin osta mitu tükki oma toote, mida on hulgi hind?

1. Me püüame saada 5-tärni reitingu iga ostu.Kui saate oma ostu, palun võta hetk, et jäta meile positiivset tagasisidet kui teie rahul punkt.

2. Eest tagastatakse esemed, nad peavad olema originaalpakendis tingimused selleks, et saada raha tagasi või vahetada.Ostja vastutab tagasi saatmise hind.

Dongguan Huangjun Nahast Co., Ltd.asutatud aastal 2008,on spetsialiseerunud tootmise ja töötlemise mobiiltelefoni naha puhul.Meil on oma tehas asub Dongguan city,ja teha palju OEM tellimused ühe meie kliendi soovile.Meie tooted on müüa väga hästi ning on ka saanud hea maine kodu-ja välismaal oma kõrge kvaliteedi ja konkurentsivõimelise hinnaga.Kõrge kvaliteediga toote ja kliendi rahulolu on see, mida me alati järgida.

3. Tavaliselt me laeva kaudu Hiina Post Air mail, Belight.ee Standard Shipping ePacket,Belight.ee Premium Shipping Belight.ee,EMS, DHL ja teised laevandus meetod .Me ei saa laeva laupäeval või pühapäeval, samuti Hiina traditsioonilised pühad.

Kui teil on mingeid tooteid, on vaja kohandada,siis palun võtke meiega ühendust,Tänan teid, kes külastavad!!!

2. Impordi tollimaksud,maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või laevandus tasud.Need tasud on ostjate eest.Palun kontrollige koos oma countrys tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne ostu.

KKK

1. Esemed on üldjuhul veetakse välja 2 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kustutatud (Laup. & Päike. & Riigipüha välja jäetud.).

3. Palun võtke meiega ühendust enne teie tagastamise esemed.Nii saame pakkuda teile õige aadress.

Tagasiside

A: Tänu oma uurimise, kui te soovite osta suures koguses, saatke palun e-posti, meile, me anname teile parima hinnaga, tänan!

  • Tüüp: Rahakott Juhul
  • Omadused: Anti-Fingerprint, Anti-Scratch, Kaardi Tasku, Panipaik, Koos Vöö Aasa
  • Ühilduva Brändi: Samsung
  • Disain: Tavaline, Loomade
  • Brändi Nimi: LANGSIDI
  • Samsung s21 materjal: Ehtne Lehma Nahast
  • Päritolu: Mandri-Hiina