Tasuta kohaletoimetamine

1080P Pen Audio-Video Recorder Mini Tasku Kaasaskantav Kaamera DV DVR Kaamera Laetav Kantavad Keha Mikro-Cam Turvalisuse Videokaamera

€21.65 €16.24

3
3 Arvustused

Sku: b1457

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Koduelektroonika

Sildid: pen-audio-video-recorder mini tasku kaamera, Diktofon, varjatud kaamera, video prillid, Videokaamera.

Laadimispinge: DC 5V

Ooterežiimis riik, vajutage power nuppu kaks korda pidevalt punane tuli ja sinine tuli vilguvad kordamööda 10 korda ja siis tagasi standby olekus; sel ajal, kui mälukaart on vormindatud ja salvestatud sisu kustutatakse.

Mudel: V8

C. 720P Salvestus

See on tõeline pen, korja see üles ja kirjutage midagi.Saate hoidke seda keha kaamera käes, clip see peale oma raamatu ja rohkem.

B. Sisse

1* Kaardi pin-koodi

Vajutage ja hoidke all power nuppu 2 sekundit all, kuni sinine tuli põlema, lase minna ja sisestage ooterežiimis.Kui midagi ei toimu 30 sekundit ooterežiimis, masin automaatselt sulgeda.Kui masin ei leia TF mälu

1* Kasutusjuhend

5* Tint Täitke

Aku jõul pen kaamerad toota 1080p värv HD video 30 kaadrit / s täieliku kõrglahutusega ikka shot funktsionaalsus ja kristallselge video.

Ehitatud aku, kaamera võib töötada kuni 1,5 tundi pärast täielikku laadimist, on ideaalne kaamera jaoks, konverents, loeng, reisi-uurimise ja tõendite kogumise.

Video kodeering: M-JPEG

Ooterežiimis vajutage sisse-ja väljalülitamise nuppu üks kord, sinine märgutuli vilgub 3 korda ja seejärel kustub.Sel ajal, kui seade läheb 720P videorežiim ja salvestamist;Kui teil on vaja lõpetada, siis võite vajutada power nuppu 5 teine salvestamise lõpetamiseks ja seade naaseb ooterežiimi riik (sinine valgus on alati kohta)

Toote nimetus: Mini Kaamera Pliiats

Pakkeleht:

Liides: MINI 8pin USB, TF kaardi pesa

kaart, punane märgutuli vilgub aeglaselt 4 korda, ja sinine tuli vilgub 4 korda kiiresti, ja seejärel see sulgub

1) Ühendage arvuti USB-porti või 5V toide laadimine;

Omadused:

Video formaat: AVI

2) Kui seade laeb, punane tuli põleb, kui aku on täielikult laetud, punased ja sinised tuled on alati (see võtab aega umbes 2 tundi täislaadimiseks).

Sul on võimalik silma peal hoida oma eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate, lähedastega, oma asjad, kui olete eemal oma kodu see kompaktne smart-kaamera pen. # Me oleme ümberehitamise package box tuleb sama informatsiooni , siis palun anna meile aega, ~#

Aku tüüp: liitium-polümeer aku

F. Lülitada

Ooterežiimis, vajutage ja hoidke all power nuppu 3 sekundit.Pärast punane ja sinine valgustus vilgub 3 korda, kõik näitajad on välja lülitatud.Sel ajal, kui seade läheb 1080P videorežiim ja salvestamist; Kui teil on vaja lõpetada, siis võite vajutada power nuppu üks kord, et lõpetada salvestamine ja seade naaseb ooterežiimi (sinine valgus on alati kohta)

Video resolutsioon: 1280 x 720P, 1920 x 1080P

1* laadimiskaabel

Andmekandja: Micro--SD mälukaardi (TF-kaardi), kuni 128GB (ei ole komplektis)

materjal: plastik

D. 1080P Salvestus

Kuidas kasutada ?A. Laadida toode on varustatud laetav liitium aku.Palun laadige see, kui te esimest korda saada

Pixel: 12M

Vajutage ja hoidke all power nuppu umbes 5 sekundit all, kuni sinine valgus läheb läbi, lase minna, ja masin lülitub välja * Reset * Kasutage kaardi pin-koodi, vajutage reset nuppu, et taastada seade (saab remondi võimalikud seadmete rikked).Kui on küsimusi , palun sõnum, et meie poe Esiteks ^_^

E. C ard Vormindatud

Palun lubage kromaatilise aberratsiooni tõttu erinevate pildistamise valgus, nurk, ja jälgida.

toode.Palun vaadake järgmisi juhiseid:

1* Kaamera ( nr wifi )

Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib olla mõningane mõõtmete hälbed.

Pen kaamera toob teile HEA tunne.Seal on super mini objektiivi pliiatsi, keegi ei märkagi seda.Ei ole mingeid kahtlasi kerge ekraan ajal video võttes.

Tööaeg: umbes 1,5 tundi

Mini Kaamera Pliiatsi Tasku Sport Digital Voice Video Recorder for Business Konverentsi 1080P Kantavad Keha Mikro-Cam turvakaamerad Kirjeldus:

Pildi suhe: 4:3

Märkused:

  • Sisseehitatud Mälu Suurus: Mitte
  • Aku Pakkumist: Laetav Aku
  • Mudeli Number: V8 mini kaamera
  • Sertifitseerimine: ce, RoHS
  • Funktsioon: Video & Heli
  • Tüüp: Mini
  • Pakett: Jah
  • Mälukaardi Tüüp: MicroSD / TF
  • Kõrglahutuse Toega: 1080P (Full-HD)
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: Eshowee
  • Sensori Tehnoloogia: CMOS
Anonymous 2022-10-08

Seda kasutatakse, ma nägin kedagi, vasak video

3
Anonymous 2022-12-06

Suurepärane, ma saan väga kiire

5
Anonymous 2022-08-12

Saadud okei, järgige juhiseid, töötavad ideaalselt ja gravava ka nii, kui panna tasku särk näitas, lakke, oli korrigeerima ja lõpetas ühendage arvuti. ISO arvan, et probleem seisneb selles, reprodutseerimine video Nagu toote, kuid kahjuks ei ole töötab ISO tahad vahetada või tagastada Aitäh

1