Tasuta kohaletoimetamine

JSM 5M Pehme Helendav kalapüügi Tube attact kala meelitada Elastne Silikoon on Pehme Kummist Materjal Merevees kalastustarbed

€2.83 €2.50

5
1 Arvustused

Sku: b167887

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kalapüük

Sildid: tie kummist kalad, silikoon tv helendav, vinüülimängija silikoon kalapüük, vasar silikoon kalapüük, pehme materjal pükste, pehme materjal sidemega, nailon silikoon kalapüük, diy söödaks meelitada, airpods räni helendav, kuldne söödaks meelitada.

6. Vaidluse.

Kogus: 1tk

Plastikust: kummist

Palun jälgida oma paketi 17track veebisaidilt, kui pakett saadetakse välja.Kui on veel mingeid jälgimine teabega 7 päeva hiljem, palun jätke meile sõnum ASAP.

Seal on silt pakendil, palun näita meile pilte etikett ja tooteid, kui on meie viga, me saata teile uusi õige toodete või tagasipöördumine osalise raha teile.Umbes pikkuse Mõõtmine võib olla mitu Millimeeter viga.See on lubatud, siis Palun ära pahanda, see.

1.Kohaletoimetamise kuupäevast laiendatakse 10~30 päeva, kui pakend ei ole veel esitatud, maksame kogu oma raha, või saata uus pakk teile.

5. Tagasiside.

2. Nr jälgimine teabega.

4. Laevandus.

3. Vale toodete või vales koguses.

Sisemine läbimõõt:2,0 mm, 2,5 mm, 3.0 mm

me ei tea, loodan, et sa avatud vaidlus.vaidlust ei saa lahendada kõik probems.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Me püüame oma parima, et lahendada see teie jaoks.Teie rahulolu on meie suurim võimsus.

Funktsioon: Helendav pimedas , atraktiivsemaks kala vees, mida Kasutatakse kalapüügi peibutis Hea elastne,lihtne kasutada kalapüük

Pikkus:5m

Kõik paketid saadetakse välja 3 päeva pärast makse on kinnitatud, delivey aega võib edasi lükata, kuna puhkus, halb ilm, tolli-või muude tingimuste kohta, Kui leiate, laevandus ebatavaline, palun võtke meiega ühendust kiiresti.Täname oma arusaamist.

Tootja: JSHANMEI

me ei saa nõustuda mis tahes negatiivset tagasisidet.Seda ei saa lahendada kõiki probleeme.Teeme oma parima, et teenust kõigile ja me ei teis pettunud.palun andke meile Viis tärni ja positiivne tagasiside.Tagasiside on meile väga oluline.

  • Läbimõõt: 2.0 mm, 2,5 mm, 3.0 mm
  • Brändi Nimi: lihtne saak
  • Mudeli Number: 5M
  • Kategooria: Võltsitud Meelitada
  • Tüüp: Kunstlik Sööt
  • positsioon: Jõgi, oja, Ookeani Rock Kalapüük, Veehoidla Tiik, Ocean Beach Kalapüük, JÄRV, Ookeani Kalapüügi Paat
Anonymous 2022-08-17

HEA MATERJAL

5