Tasuta kohaletoimetamine

Professionaalne DSLR-Kaamera Puuri Kaitsev Juhul, Canon M50 M5 Quick Release Puuris EOS M50 M50 /M50 II /M5 2168C

€40.32 €23.38

0
0 Arvustused

Sku: b17206

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Koduelektroonika

Sildid: puuri, eos m puuri, canon m50 mark ii aksessuaarid, canon m50 puuri.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Värv:must

Kiire Paigaldada ja Vabastada: Arca sisseehitatud pliidi allosas lihtne paigaldus otse Arca on klambrid.Te võite kinnitada ja vabastada kiiresti, võimaldades teil minna statiivi pihuarvutite sekundit.Seal on 0.64 cm ja 0.99 cm, keermestatud augud põhjas erinevate statiiv või monopods.

Pakendi Sisu:

Professionaalne DSLR-Kaamera Puuri Kaitsev Juhul, Canon M50 M5 Quick Release Puuris EOS M50 M50 /M50 II /M5 2168C Kohandatud ja kriimustuskindel: See annab tihe kaitse Canon M50/M50 II/M5 kaameratele ja alustest kaamera abil 0.64 tolli-20 kruvid, kummist padjad alt plaat, et vältida wobbling või kriimustusi.

Kõik nupud on unconfigured: mis on Varustatud super CNC lõikamine tehnoloogia, see ei blokeeri WiFi edastamine nupp, kaamera hot shoe, camera control nupp, HDMI/Sdi pesa ja aku - / mälukaardisahtli.

Mitmekülgne paigaldamise Punkte: Eesmärk on külma kinga, on 0,64 cm ja 0.95 cm, keermestatud augud rihma rohkem lisaseadmed.LED-tuled, mikrofonid ja jälgib, jne.NATO rööpad ja ARRI asukoha auke küljel käepide paigaldus või muud tarvikud.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Materjal:Alumiinium

1 x Kaamera Puuri

Ergonoomiline ja Vastupidav: See puuri kaasas ergonoomiliselt kujundatud käepide, mis on nii väike ja praktiline.Kaardus süvistatavad disain nimetissõrme käepide muudab käepide mugavamaks.See on valmistatud ultra-tugev ja kerge alumiiniumsulamist, mis takistab oksüdeerumist ja kriimustusi.

  • Puuri Tüüp: L-Bracket
  • Päritolu: Mandri-Hiina