Tasuta kohaletoimetamine

LED süttib Kinga Paelad Nailon LED Kingapaelad koos Vilkuv Kinga Paelad Pool Soosib Hip-Hop Tantsu Rattasõit, Uisutamine

€2.80 €2.10

0
0 Arvustused

Sku: b172833

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Sildid: cafe racer 49, v star 250 cafe racer, määramata 9 mootorratas, nexx cafe racer, harley led immatriculation, määratlemata püksid, määratlemata cosplay, gs650 cafe racer, tank pad kaksikud, määratlemata kõrvarõngad komplekt.

Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Kvaliteetne Materjal: Need vilkuvad kingapaelad on valmistatud nailonist, mis on mugav ja pehme puudutada, nahasõbralikud ja mugavad kanda, lihtne puhastada ja ei ole lihtne murda ja tugevneda, see võib anda teile hämmastav seljas kogemus.

Komplekti kuulub: Saate 1 paari LED süttib kingapaelad värve, mis on piisav, et kaunistada oma kingad, kui sa kannad seda saab teha sa vaatad rohkem stiilne ümber rahvahulk, see on väga lihtne, siduda ja saab taotleda täiskasvanud lapsed poisid tüdrukud.

Tehnilised andmed:

Pakendi Kaal: umbes.45 g

Pakett Sisaldab:

Kogupikkus: umbes.120cm/47.2 aastal

1 Paar LED süttib Kinga Paelad

Värv: 7 Värvi/Värviline/Sinine/Oranž/Roheline/Valge/Kollane/Roosa/Punane

Materjal: PP

Lai Rakendus: Need LED kingapaelad sobivad kontserdid, õhtu, pulmad, sünnipäevade -, karnevali-isikutele, Halloween isikutega, hip-hopi tantsimine, uisutamine, jooksmine, jalgrattasõit, rollimänge, ohutusnõuded, disko ja palju muud.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Valgustatud Kingapaelad: Need LED süttib shoestrings sobivad spordijalatsid, vabaaja jalatsid, tossud, jooksujalatsid, saapad ja uisud, jne., seotud kohta kingapaelad saab valgustatud, valgustatud kingapaelad Võib kesta pikka aega.

3 Valgustus Režiimid: see süttib kingapael on 3 transpordiliikide disain, kiire flash, aeglane välk ja pikk valgus, võite vajutada nuppu, et lülitada saab, see uudne disain muudab teie shoelace erinevad ja muutuvad stiilne star poole.

Laius: u.1cm/0.4 aastal

Omadused:

Märkus:

  • Brändi Nimi: GIYO
  • Materjal: Puuvill
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sportlik Jalats Tüüp: Kõndides Kingad
  • CN: Guangdong
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
  • Mudeli Number: led süttib kinga paelad
  • Sugu: Unisex