Tasuta kohaletoimetamine

2300pcs/set sulgpall kaitserõngad aasad sulgpalli reket string protector maila stringing torud tööriistade komplekt sport tarvikud

€4.21

5.00
0 Arvustused

Sku: b173531

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Sildid: bangdun sulgpalli reket, hõbe padel, aef stringing sulgpall, bomindn sulgpall, padel jõusaal, määratlemata püksid, tas sulgpallireketid, tank yonex, kickbo sulgpall, yonex grip x ehtne.

Firmast:

Ühe augu suurus :ligikaudu 2,1 MM, topelt ava suurus:2.6 MM

Mudel on umbes 100 kapslit värv: segatud eri Ühe augu ja topelt augud

4.normaalne, DHL/EMS/UPS/ Pühendatud line air mail on umbes 7-15 tööpäeva jooksul, kuid see võib olla umbes 30days, kui on kohandatud probleem, või teie aadress on kauge koht, või oma riigi postkontor on vaja rohkem aega, et saata posti teel .kui soovite kasutada EMS, DHL, FEDEX, UPS, laeva tee , palun ühendust meiega ühendust, et küsida, hinda põhjalikult ja allahindlus.

3.hiina air mail on umbes 9-30 tööpäeva jooksul.Kuid see võib olla umbes 45days, kui on kohandatud probleem, või teie aadress on kauge koht, või oma riigi postkontor on vaja rohkem aega, et saata posti teel .kui tellimus on suletud üleandmise kuupäev , võtke ühendust meiega, et laiendada seda sinu jaoks .

2.Pakume cusomizing teenust,saate kohandada logo ja sõnad,isegi lihtsalt 1tk ,võtke palun ühendust meiega ühendust, et küsida andmeid , tänu

6.Kui laevafirma ei laeva iterms oma riik ,võtke meiega Ühendust e-posti või vestlus.Me püüame oma parima, et teid aidata !

5.hiina air mail, ei ole saanud pärast umbes 20 bussiness päeva, EMS/DHL air mail, ei ole saanud pärast umbes 15 bussiness päeva, võtke meiega ühendust, andke meile küsida, hiina postkontor kontrollige andmed .tänud

2.Teie tellimus saadetakse välja Müüja Laevandus Meetod või Hiina post tavaline väike pakett plus Ilma Jälgimise Numbri ja saad oma territooriumil kaupade 20-60days, palun oodake oma paketi kannatlikult,kui selleks on suletud üleandmise kuupäev , võtke ühendust meiega, et laiendada seda sinu jaoks .

4.Kui teil on küsimusi toodete kohta, siis Palun võtke meiega ühendust, enne kui avatud vaidluse või jäta meile halb tagasisidet, Me aitame teile lahendada nii kiiresti kui võimalik.

1.Meil on tootmise liin, mis saab pakkuda tooteid otse, ja et me saame pakkuda tooteid nii hulgi hind.

2300pcs/set sulgpall kaitserõngad aasad sulgpalli reket string protector maila stringing torud tööriistade komplekt sport tarvikud

3. kui soovid meie poest, Palun lisage meie poest oma Lemmik Kauplustes, võite saada meie Uus saabumist ja Soodushinnaga teavet õigeaegselt.

1)Kui valite vaba shipping võimalus, teie pakk tuleb otse toimetada oma kodu ainult üks kord või saadab oma kohalikku postkontorisse, siis tuleb teil võtta oma jälgimise numbri ja teie isikukood, et koguda oma punkte.

laeva viis

2)Kui valite express shipping, palun ärge unustage jätta oma kontakt number, see on vajalik express shipping.

Materjal: kvaliteetne nailon, ühik: tera

Lähtepunkt: Taiwan

Mudel:A. B,C , palun valida mudel , mida soovid, erinevad mudel , erinevate hind

B mudel umbes 1300-1500 töö augud: segatud ühe augu, topelt auk ja ühine auk.Värv: must, valge.Kokku Kasti suurus about124*63MM, ühe väikese kasti suurus SUURUS on umbes 30*23MM.topelt auk 8pcs, pikk ühine auk, 1 tk, lühike ühine auk 1tk.

C-mudel( luksus kasti mudel) umbes 2300 töö: mixed models (üks auk, topelt augud,pikk ühine augud, lühike ühine augud,mini stringing naaskel.Värv: must, valge.Kokku Box size175*95* 21MM, ühe väikese kasti suurus SUURUS 35*30MM.topelt auk 9pcs ,pikk ühine augud 1tk,lühike ühine augud 1tk ,2tk stringing awls ,7-ühine augud 6tk

Märkus:

1. Kui teie aadress on kinnitamata me ei saa vastutada selle eest.See on väga turvaline uksest ukseni teenus, kõige countrys kunagi probleem kohandatud. (Palun lisage oma telefoni, et las posti töötajad ühendada teiega) kui teie aadress on kuulus "muu riik", võtke palun ühendust minuga, et teada üksikasjalikult laeva maksumus.

  • Brändi Nimi: XUANGOUXGCN
  • Tüüp: STRING
  • Päritolu: Mandri-Hiina