Tasuta kohaletoimetamine

ZTTO 11T MTB Jalgratas Taga Derailleur Džoki Ratta Keraamiline Laager Rihmaratas AL7075 CNC Road Bike Juhend Rull Laiskvorst 4mm 5mm ja 6mm

€10.26 €5.64

5
3 Arvustused

Sku: b18068

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: jalgratta osad

Sildid: kiire bike, kott brompton, kalad shimano, jalgratta kotid panniers, lk mtb, määratlemata püksid, cnc puhasti, jalgratta tarvikute kods, super e bike, motar bike tarvikud.

Müügijärgne teenindus:

Kaalub ainult üllatav 7.8 g grammi, neid kerge rihmaratas rattad on varustatud hübriid keraamilised laagrid, mis vähendavad hõõrdumist ja funktsioon suurenenud eluiga.Alumiinium sulam, mis on väga vastupidav ning koos rihmarattaga disain, set optimeerib üldist tulemuslikkust oma derailleur.Eemaldatav disain muudab ka hoolduse palju lihtsamaks.

2) Kui kaup (lõpphind, kaasa arvatud laevandus kaubavedu on vähem kui 5USD) on kvaliteediga seotud probleeme, me saata uus toode järgmise järjekorras; kui ostja ei ole plaani teha uue tellimuse lähiajal, saab ostja tasuma saata laevanduse kulud ja küsi meilt, et saata uus toode.

ZTTO Premium Hübriid Keraamilised Laagrid

ZTTO KERAAMILINE RIHMARATAS

1 .Me sõltume meie klientide rahulolu, et olla edukas.Seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.

Suurus:11T

Kasutades keraamilist laagreid rummud, alt sulgudes ja rihmarattad vähendab friction.By vähendab hõõrdetegurit, saad kiirendada kiiremini ja kiirust säilitada vähem võimu sisend.

Rihmaratas Džoki Ratta Kõigi tulemuste simulatsioonide ja eksperimenteerimist märkis, et keraamiline kuullaagrid esitus on väga hea, eriti madala koormuse ja kõrge-kiirus keskkond.

ZTTO Jalgratta Tagumine Derailleur Keraamiline laager

Ohutu töö isegi siis, kui kasutate väike kogus õli, mis vähendab viskoosne lohistage hõõrdumise alates määrdeaine.

Sobib kõigile jalgrattasõit rakendused, kas see on tee, MTB, või triatlon, need rihmaratas rattad on optimeerida oma kiirust tagumine derailleur vähendatud hõõrdumine ja pikendada eluiga.Olles kiireim pöörlev laagrid oma bike, versiooniuuenduse meie kõrge jõudlusega rihmaratas rattad on tõhus viis, kuidas energiat säästa või sõita kiiremini.

3. Palun võtke meiega ühendust e-posti või kirja , enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me tegeleme probleemidega, mis on nii kiiresti kui võimalik.

MP Laagri Rõngad

Kasu keraamiliste laagritega:

On olemas erinevat tüüpi keraamilised laagrid turul, nagu full keraamilised laagrid, teras-ja keraamiliste laagrite ja nailon keraamilised laagrid.Full keraamilised laagrid kasutada nii keraamiliste pallid ja rassist.Need laagrid on mitteläbilaskev korrosiooni ja harva vaja määrimine, kui üldse.Tänu jäikus ja kõvadus on pallid ja rassi need laagrid on lärmakas suure kiirusega.Jäikust keraamiline teeb need laagrid on haprad ja võivad crack koormuse all või mõju.Sest nii pall ja rass on sarnane karedus kanda võib tekitada mõrasid suurel kiirusel, nii et pallid ja rassi ning see võib tekitada sädemeid.Nii et, selle asemel, full keraamilised laagrid, parim lahendus jalgratas on hübriid laagrid.

Värv: Must Punane Sinine Hõbe Kuld

Kaal: umbes 7,8 g

3 .Toote kvaliteedi töötlemise valik:

2 .Kui olete rahul meie toodete, palun jätke meile positiivset tagasisidet.Jätame positiivne tagasiside, mis sulle hiljem.

Taotleda kõige taga derailleur turul

Räni nitriidi pallid on 60% kergem kui teras pallid.

Sest juhend rihmaratas, me kasutame MP laagri rõngad asemel terasest laager rõngad, MP on insener termoplastilisest kasutada täppis osad nõuavad kõrge jäikus, madal hõõrdumise ja hea mõõtmete stabiilsus.Nad on ka väga kerge kaal, mis on põhjus, miks me saame teha 7.8 grammi rihmaratas ratast.Nad on ka vastupidavad vee ja soolane keskkond ja nad ei pea kunagi määrimine või saada roostes.

Keraamilised laagrid, mis on 10% vähem hõõrdumist kui teras laagrid.

Struktuur: Keraamiline laager

Laagrid on väga kulumise vastupidav kuna keraamiline materjal on palju raskem, kui kõige raskem terasest laagrid.

Me kontrollida kaupade kvaliteeti enne saatmist.Kui seal on mõned ootamatud probleemid juhtub, loodame, et lahendada probleeme ostja sujuvalt, järgmisel viisil:

Materjal: alumiiniumsulamist 7075

Tööaeg: 9:00 am - 19:00 pm(esmaspäev – laupäev) Pekingi Aeg.

Umbes ZTTO Premium Hübriid Keraamilised Laagrid

Sobib 4/5/6 MM rull kruvi telje

2. Inimtegevusest rikutud, ostjad võtma täieliku vastutuse.

ZTTO laagrid funktsioon jooksva pallid on valmistatud keraamilisest materjalist.Rolling pallid on valmistatud kroomi, räni nitriidi või tsirkoonium-keraamika.

Alumiiniumist Rihmaratas Rattad

Kui kasutada koos spetsiaalse tihendid ja määrimise, hõõrdumise keraamiliste laagrite saab 20-30 korda väiksem kui teras laagrid standard hõõrdumise tihendid ja standard määrimine.

Tulumaks:

Maksab tulumaksu on kohustus iga kodanik, kahjutustamise eest vastutab ostja, ostja peab vastutav kõiki makse.Kui ostja keelduda kauba kätte maksu probleem, ostja peab vastutav kauba välja ja koju.

1) ostja tagastab kauba, et usa ja selle eest vastutavad tagastamise transpordikulud.Saadame uue tootega, ostja ja maksta saata laevaliini kulud, kui oleme kauba kätte .

Tagasiside:

1. Kui see on kvaliteedi probleem, saab ostja esitada väidavad, 15päeva jooksul pärast kauba, kuid ostja peab esitama fotosid või videoid ja muud tõendid, et müüja tuvastada.

ZTTO kasutada hübriid keraamilised laagrid high-end rakendusi.Võrreldes kõigi terasest laagrid, neil on väiksem hõõrdumine, kergem kaal ja pikem tööiga.Nad on ka vähem vastuvõtlikud riketest põhjustatud mustuse, tolmu-ja halva määrimine.

  • Materjal: Sulam
  • Kogumaht: 11t
  • Komponendid: Derailleurs
  • Mudeli Number: W11T
  • Käike: 11 Kiirus
  • Brändi Nimi: NKNF
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Tagumine Derailleur
Anonymous 2022-07-19

üsna hea siiani, vaikne, kiire pöörlev ja ka see paranes mu minnes(tegi seda täpsem) saabus 4 nädalat

5
Anonymous 2022-07-19

Ta toote avaldamisest, laagrid on keraamilised suurepärane esitus, natuke lühike Ta sisemine puks nii kohandamine oli tehtud, aga üldiselt hea toode

5
Anonymous 2022-12-21

See on nii, nagu kirjeldatud. Pakendi kasti. Ma soovitan seda suurepäraselt. Denim.

5