Tasuta kohaletoimetamine

Tütar Tekk Kuma Pimedas Teki Lapp Tekk Hubane Soe Fliisist Tekk, Millel Helendav Täht Ja Kuu Palus Tekk

€9.15 €6.31

2
1 Arvustused

Sku: b201864

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

Sildid: kuma pimedas teki, kuma pimedas voodipesu, mõnus, star tekk, shaggy teenetemärgid.

Kas sa ikka otsite ainulaadne jõulukinke oma lastele?See on isikupärastatud tekk, muster tekk süttib pimedas, moodustavad kosmilise magamistuba teema.Milline uudne!Kuma pimedas tekk on valmistatud fliis materjal, mis on nahasõbralikud ja pehmed.Väga sobiv kate, vaadates diivan.Kvaliteet materjali ja trükkimine ei ole kerge kaduma ja saab masinas pesta.

Materjal: kemeja

Omadused:

Kirjeldused:

Kudumine protsessi: kokkuklapitavad

3. Hea Lisatud: Seda erilist tekk saab oma lapse eestkostja öösel.See ei ole ainult pehme, soe ja mugav, kuid ka see annab särav ja hõõguv kate öösel teha, tunnevad nad end turvalisemalt, kui nad jäävad magama.

M: umbes 100*150cm/39.37*59.06 tolli

1. Hõõguv Tekk Kõigile meeldib!Valgustus tekid öösel sobivad voodid ja diivanid.Värvikas värvid on sobivad poisid, tüdrukud, ja unisex.

4. Kuidas Kasutada: Lihtsalt paljastada tekk ereda valguse allikas või päikesevalgus aja jooksul kasutada, ja seejärel viia see tume tuba, et näha öösel valgust.

S: umbes 75*100cm/29.53*39.37 tolli

2. Super Pehme Materjal: Valmistatud super pehme paks lapp.Mugav ja pehme välimus annab pleegib ja tulemuslikkuse.See ei fade, või maha koorida.

5. Hea Kingitused: Halloween, Jõulud ja sünnipäevad on ainulaadne kinked lapsed, tüdrukud, poisid ja lapselapsed, ja nad on ka väga sobiv igapäevaseks kasutamiseks, nagu TV vaatamine, lugemine diivan, lamades tooli või voodi.

Pakkeleht:

1*Hõõguv Tekk

Sobib: väga sobiv igapäevaseks kasutamiseks, nagu TV vaatamine, lugemine diivan, lamades tooli või voodi, mis sobib poisid, tüdrukud, lapsed ja täiskasvanud, samuti lemmikloomade, nagu koerad ja kassid.

L: umbes 150*200cm/59.06*78.74 tolli

Omadused: ühe kihi paksenemine, hõõguv öösel.

Tehnilised andmed:

Suurus:

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Komplekt Tüüp: NO
  • Kasutamine: Voodipesu
  • Stiil: Tavaline
  • Technics: Kootud
Anonymous 2022-10-06

liiga väike hind maksta ma

2