Tasuta kohaletoimetamine

40cm NGFF M-Klahvi NVME Meeste ja Naiste pikendusjuhe koos SFF-8654 Ühenduspesa Emaplaadi SSD 2280/22110

€28.71

0
0 Arvustused

Sku: b205669

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Koduelektroonika

4. Me kandma kõik laevandus tasu, kui toode on rikutud või ei, nagu on kirjeldatud toote lehele link.

Toode lisatud kaks PCBA ja üks kaabel.Kaabel on 40cm pikk ja sisaldas SFF-8654 Liides.

3. Meie tööaeg: 9:00-18:00 (GMT+8 alusel esmaspäevast laupäevani

1. Me võtame Tingdeposiidileping .Tasuda saate kaudu Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja panga ülekanne Belight.ee. 2. Palun teha makse niipea, kui posible, nii et saad selle toote esimesena.

3. Märkus: Anyimport tariifi punkt on ostja vastutusel, ei ole includedin müügihind või laevandus tasud; Kuid me kinnitame theproduct nagu kingitus madalama väärtus, mis aitab teil kergesti saada punkt Tolli kaudu .

1. WORLDWIDE SHIPPING ( välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO). 2. Kõiki tellimusi saab koheselt töödelda ja enamik tellimusi saab saadetakse välja 5 päeva jooksul pärast makse on kinnitatud.

5. Vabatahtlik shipping viisil: Belight.ee Standard Shipping Hiina PostAir Posti, HongKong Post Air Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS jne

NGFF M-Klahvi NVME Meeste ja Naiste pikendusjuhe 40cm koos SFF-8654 Ühenduspesa Emaplaadi SSD

1.12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade(välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud comewith 3-kuulise garantii. 2.Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi raames warrantyperiod (ja originaalpakendis, kui võimalik).Te peate rääkima uswhat puudus on ja anna meile oma tellimuse number.ME EI REMONDI ORREPLACE ESEMED AEGUNUD GARANTII.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Belight.ee!

Laiendada NVME alates 2242/2260/2280 pesa 2230/2240/2260/2280/22110 kaabel.

Toetust NVME pikendamine ainult, see ei saa teisendada NVME, et SFF-8654, ka ei saa teisendada SFF-8654 et NVME.

2.Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis.Kõrval, youmust anda meile shipping jälgimise numbri ja konkreetsed returnreason.

2. Sõnumeid saab vastata just nüüd ja emailswill olla vastas 2 tööpäeva.Palun lahkesti saata sõnumeid oremails kui sa ei saa oma vastust!

4. Me ainult laeva objekt kinnitas, et aadressid, soplease veenduge, et teie tellimus aadress vastab teie kohaletoimetamise aadress.

1.Võite meiega ühendust võtta ja siis saadab kauba tagasi, et usa piires 7 daysafter objekt on tarnitud.Kui element on teie käsutuses rohkem than7 päeva vaatleme seda kasutada ja ei paku sulle tagastamise või Väljavahetamist.

3. Pakume teile toetuse või saada uuesti, sa areplacement vastavalt konkreetse tingimuse ja oma tahet peale youreturn objekt.

3. Palun võtke meiega ühendust enne kui avab vaidluse või jätta meie negatiivset tagasisidet , ja siis me anname teile parima lahenduse.

1. Meie eesmärk on tagada, et kõik ostjad on rahul meie toodete ja teenuste.

2. Me siiralt loodan, et sa ei jäta meile täiuslik 5-tärni positiivset tagasisidet, kas teile meeldib punkt.

1.Tere tulemast meie poodi!Palun ärge kartke võtke meiega ühendust byTradeManager või E-posti teel, kui teil on küsimusi meie toodete andservice!

3. Tänu stockout ja pühad, mõned tellimused võib vaja veel paar päeva, et olla väljaveetud kui tavaliselt.Palun ole kannatlik!

Kaks PCBA ja üks kaabel tuleb ühendada koos.

  • Brändi Nimi: chenyang
  • Mudeli Number: SA-040+SF-100-0,4 M
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: CE
  • USB Tüüp: muud
  • Kasutamine: Mobile Ladustamine
  • Pakett: Jah
  • Tüüp: Adapter Kaabel