Tasuta kohaletoimetamine

120W 18V päikesepaneel Kokkuklapitavad Kott, USB+DC Output Laadija Seade Kaasaskantav Kokkupandav Bag Väljas Reisi Matkamine Campaing Toide

€122.70 €85.89

0
0 Arvustused

Sku: b24662

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Patareid

Sildid: päikesepaneel kokkuklapitavad kott, päikese laadija, päikesepaneelide komplekt, päikese-paneel komplekt, täielik kodu 10000 w, Powerbank, Kokkupandav Päikesepaneel.

1 * DC pikendus juhe

USB väljund: 5V/4A double USB

Värv: Kamuflaaž/must

* Päikesepaneel on seade, mis otseselt või kaudselt teisendab päikesekiirguse elektrienergiaks neelavad päikesevalgust, läbi fotoelektrilise efekti või fotokeemiline toime.

Arv päikesepaneele: 6 korda

8 * multifunktsionaalne adapter

Märkus:

1 * päikesepaneel kott

Materjal: PET

1 * KS mees kahe otsaga kaabel

Nimi: Päikese Kokkuklapitavad Kott

2 * Karabiin

* Kokkupandav ja kaasaskantav: Sisseehitatud 6tk päikesepaneel, laadimine seadme saab voltida tablett nagu väike tablett, ja see on mõeldud rippuvad augud, mida saab kergesti riputada seljakoti ette ronida klipp.

Kokkuklapitavad suurus: 245 * 335 * 30mm/9.65" * 13.19" * 1.18"

* Lihtne ja keskkonnasõbralik: See muudab päikesekiirguse elektriks neelavad päikesevalgust, nii et saate jätkata oma isiklike elektroonikaseadmete kui matkamine, mägironimine, matkamine, piknikud jne.

* Usaldusväärne kvaliteet: päikesepaneel, võtab matt PET-kile pind on sile, kulumiskindel ja anti-fingerprint.Selle vee kvaliteet võimaldab teil kasutada seda iga ilmaga, olenemata sellest, kas sajab või sajab lund.

Võimsus: 120W

1. Tänu manual mõõtmise ja kerge värvi variatsioone, palun lubage 1-3 cm (0.4-1.18 tolli) erinevus, et see sobiks eri kuva seaded.

DC output: 18V/6A

2. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.Palun mõista.

Omadused:

1 * 3 in 1 USB laadimiskaabel

* Kolm-ühes USB laadimiskaabel: See võib laadige mobiiltelefonid, tahvelarvutid, sülearvutid, ja kaamerad.Traat on põimitud, mis ei ole lihtne kanda.

Pakkimine on lisatud:

Kirjeldus:

Laiendatud suurus: 1530 * 335 * 5mm/60.24" * 13.19" * 0.2"

  • Sertifitseerimine: CE
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kokkupandav Päikesepaneel: Jah
  • Tüüp: Päikesepaneel
  • Painduv Päikesepaneel: No
  • Palju Paneelid: 6
  • Brändi Nimi: luxuglow