Tasuta kohaletoimetamine

Tarvikud MTB Bikes Kohandada Eluase Mütsid Micro Reguleeritav Kruvid Road Bike Käigukangi Trossid Line Osad Shift-Liides

€0.96 €0.56

0
0 Arvustused

Sku: b2923

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: jalgratta osad

Sildid: oad carbon bike, micro-usb-kaabel hdimia, jalgratta carbon road lapsed, kaabel trahvi regulaator, dymag carbon rattad, amazon micro-usb kaabel, kaabel varruka muuta mtb, jalgratta süsiniku marsruudi täielik, reguleerija terasest kaabel, hublot full carbon.

Brand new kõrge kvaliteediga Materjal:Alumiinium Värv:Punane,Must,Titaan Pikkus:Umbes 32mm Sobib 4mm/4,5 mm välisläbimõõt derailleur line Kogus:1/2tk Omadused: keskel jagu fine-tuning kruvid on töödeldud ultra-kerge alumiiniumist CNC, pind on anodeeritud, värvid on kirkad, sisemine lõimed on hea, ja määre on kaetud kohandada osavalt ja mitte tõmblused.Tõhusalt reguleerida edasi-tagasi nihutades kiire, et lahendada probleeme, nagu hüpped püügivahendid ja võimetus muuta kiirust.Pakett Sisaldab: 1tk või 2tk MTB Ratas Käigukangi Kaabel Reguleeritav Kruvi Teade: 1.1 cm=10 mm=, milleks on 0,39 tolli. 2.Palun lubage 1-2mm vea tõttu manual mõõtmise ja veenduge, et te ei pahanda enne tellimist. 3.Palun mõista, et värvid võivad esineda kromaatilise aberratsiooni, kuna eri paigutuse pilte.

  • Feature2: Shift-Liides
  • Feature1: Mikro Reguleeritav Kruvi
  • Mudeli Number: MTB Rattaga Käigukangi
  • Funktsioon: road bike käigukangi
  • Päritolu: Mandri-Hiina