Tasuta kohaletoimetamine

Tk Valgeplekk Mason Jar Kaaned on Korduvkasutatavad 7086MM Regulaarne suur Suu Lekkekindlad Tihend Hõbe Mason Konserveerimine Kate Köök Tõhusalt

€6.92 €4.77

0
0 Arvustused

Sku: b3038

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sildid: värv mason purgid, gallon mason purgid, algne mason purgid, mees mason purgid, õhuke mason purgid, mason brändi purgid, oz mason purgid, ideaalne mason purgid, loodud mason purgid, suurusega mason purgid.

Materjal: tina

1、Mitmel otstarbel: Meie kaaned on rahvusvaheline standard, suur suu ja korrapäraste suu suurused; ja neid saab kasutada erinevates lai-suu pudel ja standard pudelid; neid saab poest tee, puuviljad, juust, marineeritud kurk ja erinevate vürtside suletud pudelid; saab kasutada erinevate käsitöö projekte, nagu DIY küünla alus.

4、Ohutu ja Usaldusväärne: Meie metallist kaas on vastupidav ja raskesti kahjustatud; see on BPAfree, korduvkasutatav, ohutu ja hügieeniline, ja ei saasta oma toidu.Võite panna toidu purki ja pitseerib selle kaanega.

2、Materjal ja Disain: Meie saate kaaned on valmistatud valgeplekk (mitte roostevabast terasest), sees on varustatud silikoon tihendusrõngas säilitada vuukide täitmist võib kaas; lõng peal kaane suurendab hõõrdumist vahel käsi ja kaas on lihtne avada.

Värv: hõbedane

Võib Kaas*12

Pakkeleht:

Kirjeldus:

Bullet Punkte:

Suurus:

5、Sobib: tollitõkendi paigaldamiseks Sobivaks, konserveeritud Mason purgid, mis sisaldavad vürtsid, kommid, küpsised, puuviljad, ketšup, soda, tee või kohvi, naelad, kruvid ja muud väikesed esemed.Palun veenduge, suurus enne ostmist.

3、lekkevabad ja Õhukindlas: Mõeldud standard suu ja suur suu Mason purgid.Uskumatu vastupidavus võimaldab teil jätkata korduvkasutamise neid, kellel on kõrge kvaliteedi tagamine.

Standard suu: sobib võib suu välisläbimõõt 2.75 tolli (70 mm)

Suur suu: sobib võib suu 3.38 tolli (86 mm)

  • Pakend: 6~10
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Maitseained Konteiner stiilid: sahtel
  • Kasutamine: Toit