Tasuta kohaletoimetamine

Labrador Kaelakee Loomulik Ebaregulaarne Kivi Ripats Wrap Punutud Kaelakee Energia Kaelakee Ehted Kingitus Crystal Meeste Naiste

€5.24 €2.26

4.8
5 Arvustused

Sku: b3520

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: kaunistused

Sildid: els kaelakee, kallus kivi, real crystal kivi, vana crystal kaelakee, kaelakeed mehed dragao, pliiatsid looduslik kivi, lemmikutega kristall, väikesed kristallid, teenetemärgi labrador kivi, meeste starwars kaelakee.

Materjal: Naturaalne Labrador

1. Ebakorrapärase Kujuga Labrador Kivi: mis sillerdav optilise efekti, see labrador kivi on lihvitud ja sile.Ilus labrador-sinine, kollane ja oranž vilgub valgus siseneb kivi, lööb sõpruslinnade pinna piires kivi, ja peegeldab seda.

4. Suurepärane Kingitus: kaelakee, mis on suurepärane kingitus Thanksgiving Päev, esimene jõulupüha, aastapäev, Valentines Päev ja Sünnipäev või lihtsalt üllatusena, et meelde tuletada, et erilist keegi kuidas palju sa hoolid.

2. 100% Looduslik Unikaalne Gemstone: Kui labrador kaelakee on 100% Looduslik, kuid selle suurus, kuju ja värv võib veidi erineda, et shwon pildil.Saad üht sarnast nagu iga kivi on unikaalne ja on looduslikke variatsioone.

Nimi: Looduslik Labrador Ripats Kaelakee

1*Looduslikud Labrador Ripats

Pakkeleht:

Spetsifikatsioonid(umbes):

Omadused:

Värv: nagu pildil

5. Laialdaselt Kohaldatav:looduslik ametüst ripats kaelakeed saab kanda nii ametlik kui ka mitteametlik ocn, sealhulgas sünnipäev, kuupäev, jõulupidu, pulmad, kooli, iga päev seljas ja rohkem, mis teeb teie elu rohkem pilkupüüdev rahvas.

3. Parim Tervendav Kivid: palm kivid saab kasutada tervendav kivid, mis on ideaalne tervendav, positiivne energia, reiki, meditatsioon, meelerahu, ideaalne meditatsiooni kristall ja tšakrate tasakaalustamine.

Kivi suurus: umbes 40-55mm/1.57-2.17

Kaal: umbes 30-50g

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Piirkondliku Funktsioon: Hiina
  • Stiil: Modern Stiil
  • Materjal: Orgaaniline Materjal
  • Teema: MASKOTT
Anonymous 2022-12-14

Kivid on täpselt nii, nagu nad näidata neile, et see on teine kord, kui ma osta ja see tuli kiiresti ma soovitan müüja

5
Anonymous 2022-09-21

Armastus nende tugev energia Labrador. Võimaldab teil paremini magada ja tunda rohkem pingestatud. See on minu teine osta neid selle müüja ja olen väga rahul Labrador kivid mul on saadetud nii korda. Väga soovitan seda müüja ja need labrador kaelakee kivi ripatsid. Lihtsalt ilus!

5
Anonymous 2022-09-22

Mulle meeldis see, et päike paistab paremini sinised toonid.

4
Anonymous 2022-08-20

Ma armastan neid Looduslikke ebaregulaarne Labrador kivid, need on väga tugev energia ja tervendav. Lihtsalt ilus igal viisil ja punutud pael kaelakee on tugev ja ei riku. Ma väga soovitada neid ja räägin teises, et rohkem, kui ma tõesti neid palju, nad on ilusad ja on nii palju head raviomadused. 5 tärni müüja. Väga soovitatav.

5
Anonymous 2022-11-17

Kohaletoimetamine oli väga kiire ja kivid on ilus soovitan müüjat, kõik tuli väga hästi

5