Tasuta kohaletoimetamine

Metallist Maski Kasti Leiba Bin Köögis Toidu Ladustamine Konteinerisse Väljas Picnic Snack Kasti Mugav Klapp, Leib Omanik

€61.05 €42.74

0
0 Arvustused

Sku: b52850

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Mugav lüliti,rull ukse käesoleva leib kasti saab kergesti avada ja sulgeda.Pärast sulgemist, see leib täiesti kuulub sulle, nr vead ja muud olendid on vargsi.

Kõrge Köök Leib Bin Kasti Metallist Toidu Ladustamise Mahuti Mask Kastist Väljas Picnic Snack Kasti Mugav Klapp, Leib Omanik

Salvestab Oma Köök Counter Ruumi,Ideaalne Suurus Leib Box Salvestab oma köök counter ruumi oma köök Nurgas Metallist Leib Kasti.Tasuta up piiratud kapis ruumi ja hoida oma leib värske, pikem ja ilusa käesoleva ideaalse suurusega, leib kasti.

Koristama ja hoida värske,leib box annab piisavalt ruumi, et laiendada värskust leib.Leib bin pikkus on umbes 13.58*9.05*5.9 tolline Nr assamblee vaja.

Suurepärase Disaini,Seda leiba kasti Optimeeritud käepideme disain, kasti kate tunneb, sile, parem kui tavaline leib kasti.Lihtne puhastada, elegantne disain sobib hästi igas köögis.Mugav lüliti:rull ukse käesoleva leib kasti saab kergesti avada ja sulgeda.Pärast sulgemist, see leib täiesti kuulub sulle, nr vead ja muud olendid on vargsi.

Parim Kingitus]Kena leib box parim kingitus igale köök armuke või nagu pulm kingitus köök counter, maja soojendav kingitus, jõulukink või oma pere liikmed ja sõbrad.Meie leib kast sobib kodu köögi poole toidu hotelli restoranis jne.

  • Materjal: Metallist
  • Stiil: Pastoraalne Stiil
  • Päritolu: Mandri-Hiina