Tasuta kohaletoimetamine

Magene QED Road Bike Crankset P325 Dual-poolne Vänt Power Meter DUB spindleII-GEN õõnes tehnoloogia 165/167.5/170/172.5/175mm

€664.61 €531.69

0
0 Arvustused

Sku: b65007

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: jalgratta osad

Sildid: road bike crankset, crankset, kett rõngad, võimsus crankset, ZRACE, magene power meter.

TÄPNE JA SUJUV KIIRUSE REGULEERIMINE

Kehtivad tippklassi tüvi näidik.Täielikult automatiseeritud seadmete kalibreerimine, F1 klassi standard kaal kõrge-täpsusega kalibreerimine.

SUPER LIHTNE KALIBREERIMINE OPERATSIOONI

QED road bike crankset võtab DUB spindel, mis on kooskõlas kõige alumine sulgudes.Kui 7075 õhusõiduki hinne alumiiniumi muudab kaal ainult 665g.Ta saavutab peen tasakaal seas, jäikus, kaal ja vastupidavus koos II-GEN õõnes tehnoloogia ja lahutamatu disain.

QED spindel on valmistatud 7050 õhusõiduki klassi alumiiniumist.Suurem läbimõõt disain DUB on kergem kaal, parem jäikus ning parem veekindel tulemuslikkuse kui ühise 24mm terasest spindel.

Ühildub erinevate ANT+ ja Bluetooth-seadmeid saab ühendada suur brändi bike arvutid nagu Magene, Garmin ja Bryton, jne.ja koolitus Rakendusi nagu Onelap, OnelapFit, Zwift, jne.nii et teil on võimalik salvestada andmeid mitu liidesed, üks treening.

Saab õppida oma käigukang staatus ja ratsutamine võime teaduslikult.Power meter kogub andmeid oma võimu, väntamissageduse, vasakule ja paremale tasakaalu, pöördemoment tõhusust, ja käigukang osavalt, mis aitab teil saavutada oma eesmärke.

Funktsiooni täpset algoritmi ning on läbinud ranged testid.Võimsuse mõõtmine jääb usaldusväärne paljudes karm tingimus testid.

QED chainring erinevate hammaste suhe on varustatud erinevate arv funktsionaalne valdkondades.Samuti võtab pleisse struktuuri kahekordne center ja sirge soon all optimeeritud disain mehaanilised ülemineku tsooni.

QED Road Bike Crankset P325 Dual-poolne Vänt Power Meter

QED vänt on valmistatud ultralight 7075 õhusõiduki klassi alumiiniumist, mis võtab vastu II-Gen top triple õõnes konstruktsiooni tugevdada struktuuri.Vänta on integreeritud valatud, kohaldades täpne CNC ja sügavate aukude puurimise tehnikat.Vertikaalne jäikus QED vänt on 12%, mis on tugevam.

ⅱ - GEN ÕÕNES CRANKSET TEHNOLOOGIA

QED crankset P325 dual-poolne vänt võimu funktsioone sängitatud tüvi näidik bonding meetodit.See on rohkem stabiilne ja täpne andmete kogumine, ja rohkem kooskõlas raami kohandamine.

VÄGA ÜHILDUV, JÄIK, KERGE DUB SPINDEL

Seega kiiruse kontrolli tõhusus on paranenud 14% ning see on täielikult kooskõlas 10-12 kiirus ketid.

PÕHJALIK & TÄPSETE ANDMETE KOGUMINE

Käsitsi kalibreerimine: toetus APP kalibreerimine ja bike arvuti nullpunkti kalibreerimine.

TÄIUSLIK KOOSKÕLA SEADMED JA RAKENDUSED

INTEGREERITUD, POLT-VABA, GEOMEETRILINE CHAINRING

Polt-vaba ja geomeetriline struktuur muudab QED chainring kergem ja parema põiksuunalise jäikuse.Ta saavutab parema jõuülekande kasutegur äärmuslikel juhtudel, kui maksimaalne või minimaalne kassett on rakendatud.Kui chainring pakub peen tasakaal kaal, jäikus ja vastupidavus jõudlust.

  • Brändi Nimi: Magene
  • Kasutamine: Tee Jalgrattad
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kategooria: VÄNT
  • Materjal: Alumiinium