Tasuta kohaletoimetamine

20CM Square Rippuvad pildiraam Metallist Seina Võre Võre Magamistuba Raud Mitme Kaadri Fotod Ladustamise Rack Kodus DIY Teenetemärgi

€7.44 €3.87

0
0 Arvustused

Sku: b67640

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: kaunistused

Sildid: cavali home decor, paks decor, magamistuba kaunistused takht, grid läbipaistev kast, aome magamistuba teenetemärgi, antiik seina kleebis, kodu aksessuaarid kunstnik /, teenetemärkide arco kodu, teenetemärgi chambre araabia, hreek teenetemärgid.

2. Lihtne kokku panna ja riputada, sobib väga hästi kodus ja kontoris seina kaunistamiseks, siis võib vabalt kokku panna selle võre paneeli ja installida seda kuskil.

Värv: must, valge

(1inch=2.54 cm, 1cm=, milleks on 0,39 tolli)

3. Multifunktsionaalne kaunistamiseks: sobib dekoreerimiseks fotod, postkaardid, kunsti, laste joonistused, või midagi, mis sulle meeldib.Kaunistada seinad mingil viisil, mis teile meeldib igal ajal, kõikjal.Ekraan jõulukaardid, sokid, suveniirid, et teha oma tuba mugav, ilus ja soe.Saate lisada mõned lilled suurendada pidulik maitse.

100% täiesti uus kvaliteet tooted

Pakett sisaldab: konsool * 1

Materjal: Raud

Märkus: Kuna erinevad värvid kuvatakse erinevates arvutites, tegelik toode värv võib pisut erineb eespool pilt, tänan teid teie mõistmist.

Suurus: 20 * 20cm

1. Unsigned küüned saab kasutada, et määrata ekraani raami, klippe saab riputada fotosid, ning roheline joon aitavad muuta kodu kaunistamiseks.Täiuslik kombinatsioon aitab leevendada oma mured.

Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage 0.5-1 tolli viga.

Omadused:

  • Materjal: raud
  • Mudeli Number: C4605
  • Paigaldamine: Rippuvad
  • Stiil: Modern Stiil
  • Päritolu: Mandri-Hiina