Tasuta kohaletoimetamine

Aed Mootori Võimsus Puurida Maa Puuriterad Maa Puuri aiatööriistade Spiraal Drill Bit jaoks Perforator Seemne Istutamine Lill

€14.77 €8.86

0
0 Arvustused

Sku: b8024

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Hand & Power Vahend Tarvikud

Sildid: kruvikeeraja puidutöötlemine, küünte vahendid pärl, grands bosch, metallist ripats maa, lg nail drill, õmblusmasin fijura, trno metal lathe, drill bit ht, juhul puuri, odavad käe puuri.

Firmast ?

3. Eeldatav tarneaeg (tavatingimustes): See tavaliselt võtab aega umbes 15-45 tööpäeva.Rahvusvaheline transport võib mõjutada pühad, halb ilm, hädaolukorrad jms.Kui see ootamatu olukord, tarneaeg on, See võtab kauem aega kui tavaline.

Või muutus muud teemad või vaadake kõik oma ettepanekud.

Have a nice day !

Kvaliteedi esimene, parim teenindus.Kliendid on meie sõbrad.

Tänan teid teie päringule, kui te soovite osta lahtiselt, palun võtke meiega ühendust ja me anname teile parima hinnaga, aitäh.

? Kui on mingi probleem, me alati annab teile täiuslik lahendus, nii et palun ärge jätke neutraalne/negatiivne/madal DSR enne, kui võtate meiega ühendust, kui on probleem.

2. Siis me laeva objekt oma Belight.ee aadress, palun, veenduge, et aadress täidate on õige.Kui teil on vaja muuta teie aadress, palun öelge meile, kohe pärast makse.

4. Kui kõik populaarsemad tooted on ajutiselt otsas, siis me võtame teiega ühendust niipea kui võimalik taotleda pikendust

Kuidas jälgida paketi? ?

Helo!Tere tulemast meie poodi!

4 Suurustele Aia Puuri Drill Bit Vahend Spiraal Augu Kaevaja Maa puurida maakera puurida Seemne istutamine Aia aia Lill Planter

Moedisain, 100% bränd uus, kõrge kvaliteet

Kohaletoimetamise kuupäev? ?

Soovin osta palju punkte, mida on hulgi hind? ?

Saate kasutada saatelehe number, et jälgida paketi järgmistel veebilehtedel: http://www.17track.net/en

1. Meie tööaeg on esmaspäevast laupäevani (Eesti aeg), ja teie esemed saadetakse välja 5 päeva jooksul pärast makse.

? Me oleme pühendunud pakkuma kvaliteetseid tooteid mõistliku hinnaga, palun olla kindel, et osta siit.

? Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust läbi Belight.ee sõnumsidesüsteemi.Me vastame, et sinu sõnum 24 tunni jooksul.

Kirjeldused:

Värv: Must Materjal: Teras Ühilduvus: Universal Omadused: 1. Säästa aega ja energiat.Non-slip disain, mis sobib mis tahes elektri-või juhtmeta puurida.Tugevam haare ja stabiilsuse oma drill. 2. Suurepärane lillesibulate istutamine, muru pistikud andnursery stock seemikud.Lihtsalt kaevama kõige mullatüübid isegi savi ja rockysoil.Ka suur kaevamine umbrohi juurtega.Komplekti kuulub: 1 x Aia Puuri Drill Bit(Ei kuulu electric drill) (Valikuline Suurus) Märkus: 1. Palun lubage 1-5mm vea tõttu manual mõõtmise ja veenduge, et te ei pahanda enne tellimist. 2. Tänu ekraani vahe, värv võib natuke erineda sellest, mida sa oodata, palun seda lubada, aitäh!

  • Materjal: Volfram Terase
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Sertifitseerimine: CE
  • Tüüp: Center Drill Bit
  • Mudeli Number: ZT04, Drill Bit
  • Kasutamine: Metalli Puurimine
  • Pikkus: muud
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • DIY Tarvikud: Puidutöötlemine