Tasuta kohaletoimetamine

60pcs Karpkala kalastustarbed Komplekt Kiire vahetamine, Karpkala Pöörleb Toru Varruka Anti-Sasipundar Pehme Toru Kalapüügi Terminal Lahendada

€14.03 €8.27

0
0 Arvustused

Sku: b100393

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kalapüük

Materjal: TPR

60pcs Karpkala Pöörleb Toru Varruka Kiire Muutus Saba Kummist Torud Anti-Sasipundar Varrukad Tarvikud Kalapüügi Terminal Lahendada

4. Karpkala Lahendada: komplekt karpkala tarvikud, mis sobivad igat liiki karpkala kalapüügi, ideaalne lahendada box kõigi terminal lahendada nõudeid, eriti karpkala merikurat.

20 x Saba Kummist Toru

Märkus:

Kirjeldus:

2. Kasulikkus: See kalapüügi tarvikud kit saab täita erinevaid kalapüügi vajadusi, praktilised ja funktsionaalsed, sobivad erinevat tüüpi kalapüük inimesed.

5. Kvaliteetne Materjal: valmistatud TPR ja kummi materjali.Mis on vastupidav kasutada.

20 x Pöörleb

Päritolu: Mandri-Hiina

3. Ladustamine: See kalapüük kasti sirkel hoidke kõik tarvikud selleks, lihtne ladustada ja transportida.Läbipaistev kaas iga ruudustiku abil leiate tarviku kergesti, mis on väga mugav.

20 x Kummist Ümbris

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Funktsioon:

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1. 60pcs kalapüügi tarvikud: Sisaldab erinevaid kalapüügi tarvikud, osad, mis on korrastatud täiuslik, et karpkala täis komplekt, tarvikud, sobib igasuguste karpkala kalapüügi meetodid, täiuslik vahendid fisher mehed.

  • Magnet Kalapüük: NO
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: JOCESTYLE
  • Tüüp: Kalapüügi Kahvel
  • Materjal: TPR