Tasuta kohaletoimetamine

1 Tk 1/4Inch Mutter Juhi Liblikas Poldi Pesa Mutrivõti Hex Varre Pistikupesa Adapter Elektri Mutrivõti Mutrivõti Tarvikud Tööriistad

€1.92 €0.63

5
2 Arvustused

Sku: b10406

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Käsi-Tööriistad

Sildid: nurka pesa, mõju bit, Mutrivõti Adapter, Pesa Mutrivõti, Mutrivõti.

*Varrega: Hex Varre

2.Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

Omadused:

Kirjeldus:

1*Nut juht

*Varda Läbimõõt: 6.35 mm / 1 / 4(Ligik.)

*Värvus: Must

*Praktiline vahend: Sellega wing nut juht on praktiline vahend,seda saab kasutada mis tahes electric drill või elektriline kruvikeeraja (1/4 tolli hex varre).See on hea abimees, kui me töötame.

*Materjal: kroomitud vanaadium teras

1.Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

*Suurus: umbes. 65mm/ 2.56 tolli

*Vastupidav materjal: see väike wing nut juht on valmistatud Kroomitud Vanaadium Terasest , tugev ja vastupidav, on pikk kasutusiga.

Märkus:

*Kogus: 1tk

*Täiuslik disain: See wing nut juht on mõeldud pingutada või lõdvendada tiivas mutrid, poldid, konksud kiiresti ja tõhusalt paigaldamisel orkaan aknaluugid/paneelid või teeme muid projekte, aidata teil saada tööd teha kiiremini ja säästab palju aega ja energiat.

Komplekti Kuulub:

*Lihtne kasutada: Lihtsalt pane see elektriline kruvikeeraja ja seda kasutada,saab kaitsta oma käed tekitatud kahju, kasutades muid vahendeid,5 x kiiremini kui käe kruvi.

  • Brändi Nimi: doxa
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Anonymous 2023-01-09

oK

5
Anonymous 2022-12-23

Suurepärane! Täiuslik!

5