Tasuta kohaletoimetamine

400 1 Handheld mängukonsooli Classic Retro Mäng Poiss Kaasaskantav Handheld mängukonsooli 3.0 Tolline LCD Ekraan Toetada TV Gamepad

€21.53 €12.92

0
0 Arvustused

Sku: b104313

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Video Mängud

Sildid: handheld mängukonsooli, psp mäng player, Kontrollerid, Xbox Seeria S, xbox seeria x töötleja.

Tehnilised andmed:155mm*80 mm*20mm

-- Võrreldes teiste pihuarvutite retro mängukonsoolid, mille 600mAh või 700mAh, meie mini retro pihuarvutite mängu mängija sisseehitatud 1020mAh suure võimsusega laetav liitium aku.Kaasas USB kaabel plug & play, mäng võib mängida kuni 8 tundi iga kord, kui see on täielikult laetud.Kui teil on ärireis, reisimine, telkimine, sa ei pea muretsema tühjaks.

Värviline Ekraan

Korpus on tehtud tugevast ja keskkonnasõbralike plastikust.Pind jäätunud, anti-fingerprint anti-scratch.Pärast pikka praktilise kasutamise katsetamine, see on piisavalt taluma vägivalda laste vastu.Me lubaduse, et kui see kogemata puruneb ühe kuu jooksul, palun saatke meile e-kiri ja me uuendada tasuta.

Kaabli Pikkus

【Nautida Lõbusaid Mänge Igal Ajal & Kõikjal】

1x Kontrolleriga(Valikuline)

Laetav Aku kestab 7 Tundi

Toetust 2 Mängija Režiimis (Nõutav Gamepad)

1x laadija kaabel

Sisseehitatud: 400 Mängud

-- Inglise keeles, lihtne arcade stiilis, lihtne mängida.See on üllatus kohal oma lapsi ja keegi, kes armastavad vana kooli mänge.Mis veelgi olulisem, seda saab kasutada ka laste mõtlemist ja loogiline võime, mängu kliirens edu, see ka saab tuua lapsi täis usaldust.Te saate ka nautida lõbusaid mänge koos oma kallimaga ja see oleks nii palju lõbu kogu perele.

3,0-Tolline Ekraan Kõrglahutusega Ekraan

【400Classic Mängud】

Teade:

Pakett Sisaldab

Ultra õhuke ja kompaktne disain, mini teie jaoks piisavalt teostada.Sobib tapmine ajal, kui nad reisivad väljaspool.

Sisseehitatud 400 klassikaline mängud

2.Meil on tagada, et iga seade tuleb katsetada range enne välja veeti, NII et kõik tooted saab tagada 100% kõrge kvaliteediga enne välja saadetud.Tänan teid väga!!!

-- Retro mäng konsool on ehitatud 400-in-1 classic FC mängud, see sisaldab enamiku oma lemmik lapsepõlve arcade mänge nagu: super mario, contra, tetris, puzzle, sportistmed, võitlus ja teiste klassikaliste FC mängud.Mängu saab mängida ilma kordamine, teid ja lapsed tagasi, et lõbus on oma lapsepõlve.Märkus:See mäng konsool ei ole mälu funktsioon.

Kõrge Tundlik Nuppu

Ergonoomiline Disain

1.Nõus Dropshipping, ja me EI pane mingit arved, QR-koodid, tutvustusi vedu, Nii et Ärge muretsege, Lihtsalt seda osta, meil on midagi ka sulle .

Pakett Sisaldab

See mäng konsool sisseehitatud 400 erinevaid klassikalisi mänge.Sisaldab spordi -, seiklus-ja puzzle mängud samuti mõtlemise ja õppimise mängud, mis hõlmab mälu, matemaatika ja loogika.Alati on midagi uut, et lõbustada samas, kui sa väike armastus on kodus või liikvel.

Te saate mängida koos oma partneri poolt ühendab mäng töötleja.Üks saab mängida kaasaskantav konsool, teine saab mängida juhtnuppu, täiesti lõõgastuda ja kogemusi.meeskonna töö.

1x Pihuarvutite Mängu mängija

1x Pihuarvutite Mängu mängija

Digitaalse multi-platvorm seade, saate mängida TV, mis on AV OUT liidesed parema mängukogemuse. 80cm AV-kaabel on komplektis kaasas.

1x Juhendamine

-- Kompaktne ja kerge kaasaskantav mängukonsool koos lihtne ja kunagi vananenud disain.Tasku keha teha, seda mugavam teha seda välja, see on ideaalne mängima minna.Saate nautida lõbus lapsepõlv lõbus lennukites, laagrid, reisi-või teel tööle, game boy konsoolid on parim valik lõõgastav meeleolu.

3,0-tolline kõrglahutusega ekraan, tagades teisaldamist, võttes samas arvesse ka mugavus mängud.Mitte liiga paks või liiga väike.Kohandatud lastele, muidugi, kui täiskasvanud mängijatele võib ka leida rõõm seda.

Kaasaskantav ja Lihtne teha

1x AV-kaabel

Kõik mängu mängija on läbinud range korda klahvivajutused test, tagavad head tulemused nupud, annab stabiilsuse ja põhimõtteliselt null-mängu viivitamine.

【Laetav Suure Mahutavusega Aku】

1x Juhendamine

1x AV-kaabel

See kaasaskantav konsool, mis on kaasas laetav liitium aku 1020mAh, enam kui 7 tundi aku kasutusaega.Kui teil on ärireis, reisimine, telkimine, sa ei pea muretsema tühjaks.

1x laadija kaabel

1x Kontrolleriga(Valikuline)

Kui gamepad toetada ainult kahe mängija mängud

Ekraan: 3-Tolline TFT

Umbes Dropshipping :

【Hea Kingitusi Lastele Ja Täiskasvanutele】

Toetust TV Ühendus

Kõrge tundlikkus ja täpsus tegevus nuppu, annan teile kiireim mängukogemuse.

  • Mudeli Number: MSUP-A, Mini Kaasaskantav Mängukonsool
  • Tüüp: Mäng draiverid, Videomängukonsoolid
  • Funktsioon: Consolas) de videojuegos
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Funktsioon 2: Kaasaskantavate video mängu konsool
  • Liidese Tüüp: USB
  • Keel: Inglise/Hiina
  • Pakett: Jah
  • Funktsioon 3: Mängu Konsool
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tingimus: Retro klassikaline mäng varuks
  • tugi: Consolas) video juegos
  • mudel: retro mängu konsool
  • Stiil: consola retro
  • Ühilduva: handheld mängukonsooli TV
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Ühilduva Mark/Mudel: Puudub