Tasuta kohaletoimetamine

Nahast Flip Rahakott Flip Case For Sony Xperia 10 IV 5 iii 1 ii E5 Z3 Kompaktne Z5 XZ XZ1 XZ2 XZ3 XA1 Ultra XA2 L1 L2 L3 L4 Kate

€5.53 €4.15

0
0 Arvustused

Sku: b10922

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Mobiiltelefonide Tarvikud

Sildid: sony xperia xa1 flip case.

Ühilduvus : pilti näitab ainult pilti, üks mobiiltelefoni mudel.Palun kontrollige MUDELI mobiiltelefoni, enne ostmist .Mitte segi ajada teise telefoni mudelid.

4. Keskenduda meie poodi, et saada uus toode, kaatrid ja müük tegevust informatsiooni, siis on võimalus saada tasuta uus kohtuprotsess.

2. Oma tellimuse aadress Peab sobima teie merevedude aadress.Adressaadi nimi peaks olema täielik nimi.

1. Kui te ei ole rahul toote, palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul ning tagastada 30 päeva jooksul alates kuupäevast, mil see saadi.

Paar erilist countres valida.Soovitan!

2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri tagada toetust.

Näpunäide :Belight.ee Saver Shipping / Belight.ee Standard Shipping / Cainiao Super Majandusele Erilist Kaupade

Hea Kaitse : See Juhtum on valmistatud premium pehme PU nahast koos spetsiaalse TPU sisemine juhul, nahast rahakott on uskumatult vastupidav ja vastupidav kriimustuste ja sõrmejälgede.See säilitab tugevust kiud ja selle loodusliku pinna tekstuur pakub rahustav ja luksuslik kombatavad tunne.Veelgi enam, TPÜ kohtuasjas tõstatatud serva ja ekstra polsterdus pakub igakülgset põrutuskindel disain, mis kaitseb teie seadme pinda kriimustuste, tilgad, ja mõlgid.

1. Professionaalne meeskond aitab sind 24 tunni jooksul, teate, jaama kirja, TradeManager või e-maili jne.

Venemaa Sõbrad Palun Täitke Täielik Nimi, saaja Tulenevalt uue poliitika venemaa Tolli.

RETUREN & TOETUSE ==>>>

3. Me anname teile täieliku toetuse kaudu Belight.ee platvormi või muu toetuse meetodi alusel eeldus saamist toote ja tarvikud, mis on terved.

2. Mis tahes küsimusi, palun võtke meiega ühendust esiteks, me annab VIP-star teenust, et lahendada teie probleemi.

4. Mõnikord, Et ilma logistika jälgimine teabega pärast välismaale; see on normaalne olukord; see jõudis turvaliselt jooksul tulemuslik aeg.

3. Kõik tellimused väljastatakse jooksul 2 päeva, kui tegemist on ootamatu olukord, me võivad aeglustada tarneaeg.

Suure Mahutavusega Rahakott : Tasuta oma käed ja saada rohkem mugavust!Featuring 9 kaardipesa, rahakoti sahtel, mille magnetilise sulgemise, rahakoti puhul saab kindlustada 9 kaardid ja mõned pangatähtede samas sulgemine suurepäraselt.Samuti saab telefoni kasutada juhul, kui jalg vaadata videoid või filme parimal nurkade jaoks mugav ja vasta visuaalne kogemus.Pealegi, täpne laadimine cutout sobib maht ja küljel nööbid.

TEENUSE ==>>>

6.Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

Toote Teenust : Sinu hääl küsimustes, mis kõige rohkem meile.Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega otse läbi Belight.ee-sõnumiteenus.Me alati püüame pakkuda maailmatasemel klienditeenindusele. (Inimtegevusest tingitud kahjude ja teise toote asendamise ei kuulu garantiiperioodi jooksul.)

Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja me ei ussue sa tagastamise või saadan uuesti.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid & APO/FPO)

SAADETISE ==>>>

3. Meie tooted on ametlikud autentsed tooted kõrge kvaliteedi.Saate nautida kõige populaarsem mobiilne telefon/tablett) asjas.

Umbes see punkt

5. Kui pakk ei ole võimalik sai jooksul 30-60 päeva jooksul peale makset, siis palun võtke meiega ühendust.Klientide rahulolu on põhimõte teenust.

Venemaa Sõbrad Pöörama Tähelepanu Palun !!!

  • Tüüp: Rahakott Juhul
  • Müük Variant: Hulgimüük/ Jaemüük
  • Kvaliteeti: Top Kvaliteet A+++++
  • Disain: Tavaline
  • Brändi Nimi: Biencaso
  • Funktsioon: Anti-knock Kaitsva Rahakott Kaas-Kaardi Pesa
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ühilduva Brändi: SONY
  • Omadused: Magnetic, Anti-Fingerprint, Anti-Scratch, Kaardi Tasku, Tolmukindel, Koos hoidikuga, Koos Jalg, Koos Kaelapaela Kinnitamine, Lihtne Värviga Juhtudel Mood Candy Värvi Rahakott Kate