Tasuta kohaletoimetamine

Valge / elevandiluu 2016 abiellub uuesti boolero wrap pulm tarvikud mantlid kutsus talvel katta pruut karusnaha sall Jope Ametlik pruut wrap

€22.19 €15.98

5
1 Arvustused

Sku: b110132

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Pulmad & Sündmused

Sildid: naiste valge kitliga pulm, hiina talve mantlid meestele, talvel suss brides, talvel karusnaha mantlid, naiste pulm, põllukultuuride valge kasukas pulm, valged roosid pulmas pruut, rohelus pulm talvel brides, talve mantlid pruut, valge kasukas pulm pikk, talvel kleidid ideid brides.

Tere Tulemast Meie Poe

B uyers' Suunis *

1. Kui aus müüja, me garanteerime, et kleit saab olema 90%-95% sama kui originaal pildil näidatud .Kui sa tahad 100% täpselt sama, palun andeks.Ei saa me garanteerida, nii et palun ärge pange, et kui sa ikka nõudma 100% sarnasus.Täname undertstanding.

5. Ole valmis mis tahes kleit.Kõik kleit on vaja custom-tehtud!Kogu custom made protsess(alates kuupäevast, mil saame oma makse, ja mõõtmised) võtab 8-15 tööpäeva (kiirete tellimuste välja arvatud) .

4. Kiireloomuliste või Kiirustada Järjekorras

No Vähemalt Et Kogus

2. Ma saan teha mõned muudatused algne kujundus või Saab oma tehase tee minu enda disain?

2. Usaldusväärsetest Makse Tingdeposiidileping Online

3.Ma saan valida erinevaid värvi ja kohandatud suurus?

Kindel ,palun vaadake allpool.

6. Enne tellimuse, palun lugege kõik meie nimekirjad hoolikalt , kui teil on mõni küsimus, palun võtke meiega ühendust.

Täiesti OK !Palun võtke meiega ühendust enne järjekorras.

1. OEM on Saadaval, Ostjate Sildid Nõus

4. Kleit saaks teha custom suurus, värv, disain.Me soovitame teil tungivalt leida professionaalset kohandada, et mõõta teie jaoks tähelepanelikult Kohandatud Mõõdud Suunis enne osta kleit online.

3. Me soovitame teil valida lace up, mis on parem reguleerida suurus sobib oma keha paremini.

* Värv Saadaval *

Märkused:

Me nõustuda ka kiirustada järjekorras .Palun võtke meiega ühendust enne tellimuse kinnitamise kuupäev ja lisatasu eest vastavalt,aitäh.

Mudel Näidata

Meie suurus ja värv on tasuta .Võite panna see, et koos oma taotluse.Me teeme kleidi vastavalt teie uus sõnum.

4 .Kui olete tellimuse, siis palun andke meile uus sõnum, umbes suurus/värv ja nõudmisel.me kinnitame teile, enne kui teha kleit(es).

1.mul on vaja teist värvi ja kohandatud suurus,aga ma ei saa valida seda, kui ma kohale see, et, mida ma peaksin tegema?

2. Pulmakleit ei sisalda ühtegi accessaries nagu loorid, kindad, petticoat sees ja nii edasi.Pakkumine on ainult kleit!Kui soovite accessaries, palun võtke meiega ühendust!

KKK:

5.Tolli teenustasu

Enamik aega, seal ei ole tolli -, maksu-ning madala väärtusega isikliku import.Me kinnitame seda kui proovi ja väike väärtus, et vältida maksu.Kuid mõnikord mõnes riigis, tolliametnik võib olla range.me dont aru tasutud tasu, Palun kontrollige see välja tollipoliitika juures oma koht.

Kuna arvuti ekraanid on kromaatilise aberratsiooni, eriti vahel CRT ekraani ja LCD cscreen, värvi vahe ei ole võimalik vältida, nii et me ei saa garanteerida värvi meie toodete excetly sama, mis pilte sa nägid, palun mõista.Kui teil on väga väga ranged värvi, palun võtke meiega ühendust esiteks, enne kui sa tellida.Tänan.

  • Toote Tüüp: Pruudi Ümbrised
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
  • Brändi Nimi: MONAYARN
  • Mudeli Number: LG6755
  • Technics: Lõng Värvitud
  • Materjal: Silk, Stretch & Spandex, microfiber
Anonymous 2022-07-21

nii Ilus

5