Tasuta kohaletoimetamine

10tk Puidust Lumehelves Sisselõigete Lapsed, Käsitöö, Christmas Tree Kaunistused Ripuvad Kingituse Silt Puit Ornament Pulm

€2.34 €1.27

0
0 Arvustused

Sku: b11920

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

Sildid: käsitöö tarvikud, kiip kaunistused, DIY Käsitöö Tarvikud, Jõulud, puidu viil auguga.

Omadused

- Mõõdud: 50mm/2inch.

- MÄRKUS: Mitte lastele alla 3 aasta vana.

- Värv: Burlywood .

- Materjal: Puit .

Pakkeleht

- Loodusliku puidu värvi.Võite jätta see olla värvitud, peitsitud, hajutatud koos glitter hämmastav kaunistamiseks, või lihtsalt lahkuda tavaline.

10* puit snowfakes

- Lõpetamata puidust kaunistused on lõputud võimalused.Väga lastele käsi maali käsitöö ja õpetamise auhindu.Idela kaardi tegemine, jäägid broneerimine, segast, ja paljud käsitöö projekte.

Otsid DIY käsitöö tarvikud?See punkt on cutout puidust kettad komplekt, viimistlemata naturaalne puit värv võimaldab tal olla värvitud, peitsitud või kaetud liimi ja puistatakse glitter, saab mängida full oma kujutlusvõimet DIY käsitöö nagu segast, kaardi tegemine, jäägid broneerimine, decoupage, märk või sildi järgi teha.See on suurepärane teenetemärgi idee puhkus või eriline sündmus isikute, nagu Jõulud, uusaasta, Thanksgiving, sõbrapäev, sünnipäev, pulmad.

- Lai rakendus.Kena kaunistused paljude teema pooled nagu Jõulud, sünnipäev, pulmad ja muud pidulikud või erilistel puhkudel.

Kirjeldus

  • Taotlus: DIY
  • PUHKUS: Pulmad, Pidu, Jõulud
  • Toote Tüüp: Viimistlemata Puit
  • Materjal: Puit
  • Päritolu: Mandri-Hiina