Tasuta kohaletoimetamine

1gallon Fitness Sport Pudel Motiveerivat Aja Märk Juua Piisavalt Vett vee pudel termospullo termos shaker valgu

€21.74 €14.57

5.00
0 Arvustused

Sku: b11945

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Drinkware

Sildid: fitness sport pudel, vee pudel, puu-ja üllus kann, pudel, vee pudelid tüdrukud tasuta shipping.

Märkused:

Inspireeriv hinnapakkumisi ja ajatemplite: See vee pudel on kaasas unikaalne inspireeriv hinnapakkumisi ja ajatemplite.See on väga sobiv mõõtmiseks oma igapäevase vee tarbimine, mis tuletab meelde, et jääda hüdreeritud ja juua piisavalt kogu päeva.Peab iga fitness eesmärk (sealhulgas kaalulangus, söögiisu kontrolli ja üldist tervist).

laevandus

Tagasimakse

2. Erinevate ekraanid näitavad sama pilt, mis võivad olla veidi erinevad.

3 : Tegelik värv võib veidi erineda pilte tingitud arvuti ekraani.

Värv: Nagu pildil näidatud

2 : Palun võimaldada 1-2MM erineb tõttu käsitsi mõõtmine.

TEADE:

1. Palun lubage 1-3 cm(0.4-1.18") sallivuse tõttu käsitsi mõõtmine.

Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.

Pakend: 1tk

1 : Palun pöörake tähelepanu poodi ja saada fänn salvestada, nii et saad: fännid eksklusiivne soodus hinnaga ja fännid eksklusiivne kupongi, samuti hiljemalt hea soovitus meie poodi.

Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi,mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

Me tagasi, kui te tagasi üksused 20 päeva jooksul sinu kätte üksus, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi,ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada nõude.

Me peamiselt teha toodete hulgi-ja jaemüük.

Thx mõista, loodan, et sa õnnelik elu.

1gallon Fitness Sport Pudel Motiveerivat Aja Märk Juua Piisavalt Vett

Suurus: 1gallon

4 : Majandus-logistika, lõpetab väljapanek logistika jälgimine teabega pärast saabumist sihtriigis.Kui otsustad majandus-logistics, A nd whe n te ei suuda saada jälgimise teavet, palun ärge hakake vaidluse kohe.Te võite meiega esmalt, ja me pakume teile uut jälgimise numbri.Võite võtta ühendust kohaliku logistikateenuste pakkuja või postkontoris selle jälgimise numbri.Aitäh.

Materjal: PETG

Kui tellida,siis palun valida tarneviisi .Kui soovite laeva kaudu Väljendada ,palun maksta ekstra laevanduse tasu.Saadame kirjed 7 päeva jooksul kui teil on makse lõpetatud.

Unikaalne disain ja ideaalne kingitus: Ühe-nupu-avage klapp ülemine kate võtab turvalukk disain, tolmukindel ja lekkekindlad.Eemaldatava leotamine net, saate filtreerida puu -, tee-või jääkuubikud.Varustatud ergonoomilise käepidemega ja kõrge kvaliteediga vastupidav vöö, mis võimaldab teil kergesti viia see kõikjal.Väga sobiv jõusaal, treening, office ja kõik väljas meelelahutus.Erinevaid värve, see on ideaalne kingitus oma lähedastele, et aidata neil jääda hüdreeritud ja tervislik.

Firmast

Meie ettevõte on professionaalne piiriülese e-kaubanduse ettevõte, mille professionaalsed töötajad, kutse tooteid ja kaubamärke.

Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

  • Vesi Voolab Meetod: Otsene Joomine
  • Stiil: SPORDIALA
  • Materjal: Plast
  • Drinkware Tüüp: Vee Pudelid
  • Päritolu: Mandri-Hiina