Tasuta kohaletoimetamine

Hot Melt Sisesta Vask Nut Masti SL-tüüpi Topelt (sh risttoimse) Sidusega võru abil Süsti Messing Nut Masti Kütte Vormimise Vask-Keere Mutter Seespoolne

€14.28 €11.43

5.00
0 Arvustused

Sku: b12264

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu

Sildid: movi kruvi, 1 pähklid, releasable neetide, wii kruvid, jõulud pähklipureja iiri, plakatid looper, määratlemata püksid, erilist needid, base nutribullet, neet pähkel viimistlus.

toote detailid

M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 Hot Melt Sisesta Vask Nut Masti SL-tüüpi Topelt (sh risttoimse) Sidusega võru abil Süsti Messing Nut Masti Kütte Vormimise Vask Lõng Seespoolne Pähklid 300 Tk/set Toote Parameetrid Nimi: Hot Melt Sisesta Vasest Mutter Sobivad Materjalid: Messing Internationl Standard: GB pinnatöötlus: Töötlemata Quanity: 300 Tk / set Omadused: 1. Professionaalne tootjad tootmise, suure täpsusega, väikese tolerantsiga. 2. Kasutades kõrge kvaliteediga 59 messing tootmine, ere värv, välimus reegleid. 3.Itfeaturescorrosion-vastupidavad wearclose. 4. Lõng on selge ja täpne,Knurling nõgus ja kumer on sügavus.

Toote Stseen

Toote suurus M: Siseläbimõõt D: Välisläbimõõt L: Pikkus

Toote foto

Näide: M2 X D4.0 X L3.0( Keerme Läbimõõt 2mm X välimine diameeter 4,0 mm X kogupikkus 3.0 mm )

TÄHELEPANU PALUN: 1、 suhtlemise Viis : Palun võtke meiega ühendust, kui on küsimusi seoses selle kirje.Me vastame teie küsimusele või e-posti 24hours(sest jet lag) 2、 Transpordi probleem : See on rahvusvaheline kaubandus, nagu transport protsessid, mis põhjustavad ebamugavust, palun mõista. 3、 Foto & Size : Pange tähele, et pildid on laienenud veidi oma mugavuse.Veenduge, et teate tegelik suurus kaup, sest see võib olla väiksem, kui esindava foto. 4、 Mõõtmise viga : Palun võimaldada väike mõõtmise viga.KOHALETOIMETAMINE: 1、 imporditollimakse ja impordimakse, ei arvestata selle toote hind ja kohaletoimetamine. 2、 Punkt pannakse nii kiiresti kui võimalik pärast makse. 3、 Me soovime, et paskage saabub teile ka varem, kuid rahvusvaheline post on väga sõltus kohandatud ja kohalik postkontor, nii et kui sa ei saada oma elemendi, palun connact meiega, täname teid lahkelt mõista.TAGASI TAGASIMAKSE: Palun kontrollige pakendi ja esemeid hoolikalt .kui on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust.TAGASISIDE: 1、 Me loodame, et sulle meeldib toote ja ootan, et olete shopping koos meiega uuesti lähiajal.Teie rahulolu, on saanud toetust, on kõige olulisem liikumapanev jõud, mis meid tegema lakkamatu jõupingutusi! 2、 Pleasetake võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang (DSR) 5.

  • Mudeli Number: M2 M2.5 M3 M4 M5 M6
  • Kaal: Umbes.153g
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Materjal: vask
  • DIY Tarvikud: Metallitöö
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjalid: H 59 vask
  • Tüüp: paigalda mutter