Tasuta kohaletoimetamine

E JUE SHUNG 5 Kõvadele Pannier Petticoat Naiste Victoria Sebimine Puurid Hoop Seelik Cosplay Lolita Underskirt Crinoline Naistele

€35.97 €21.59

3.5
2 Arvustused

Sku: b128105

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Pulmad & Sündmused

Sildid: tehtud victorian, pannier kleit portreed, pikk seelik paksenema, vastsündinud crinoline petticoat, pikk tull petticoat, chorna puuri seelik, hoop victorian, tagasi victorian seelik, piquant naiste seelik, ros pannier kott.

Kruntimiseks või Paigaldamise Küsimustes

2.Tellimused tühistatud 1-3 päeva jooksul pärast makse kinnitamist ei saa taotleda osalist tagastamist, mis koosneb täielikult laevanduse kulud ja 50% toote ostuhind.

2.Kui sa lähed tagasi või vahetada kleidid või tarvikud, palun veenduge, et nad on oma algses seisukorras - unworn, pesemata, muutmata kujul, terve, puhas, tasuta lint ja juuksed ja siltidega, terved ja kinnitatud.

3.Tellimused tühistatakse pärast 3 päeva jooksul pärast makse kinnitamist ei saa taotleda osalist tagastamist, mis koosneb täielikult merevedude kulusid.

Meie Tühistamine Poliitika

Rikkis, Kahjustatud või Misshipped Esemed

üldine Üksikasjalikud Müüa Reiting

1.Tellimusi tühistada 24 tunni jooksul pärast makse kinnitamist ei saada kogu toetust.

Veel kord,tänan sind tellimine ja loodan, et teile meeldib teie ostu siin.Teie kommentaar on väga oluline oma äri

Nagu kõik meie kleidid on käsitsi õmmeldud ja kohandatud kohandatud, valmis kleit võib erineda ligikaudu ühe (1) tolli mõlemas suunas määratletud lõpuni.

4.Kui teie tellimus on saadetud, ei saa seda enam tühistada.

Kleidid, et ei mahu korralikult, kuid sobivad kirjeldused, mida oled tellinud, ei saa tagastada ega ümber vahetada.

Pange tähele: kui teie tellimisandmed liiga erinevad oluliselt alates lõpliku suuruse taotluse, suuruse muutmine ei pruugi olla võimalik

Tagasi toote Asendamist või raha Tagastamist

edu.Kui olete rahul oma ostu ja meie kogu teenuste,pls võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet

Kleit ei ole sobivad, tellitud

lahendada teie probleemi.

Teil on õigus tagastada kogu ostuhinda, pluss postikulud defektiga, kahjustatud või valesti veetud esemeid.Kui usute, et teie üksused olid katki, siis tuleb kõigepealt saada "Tõendid Kahju" dokumendid oma kohale vedaja.

Pls võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside.Nagu tõsine ja vastutustundlik müüja,me püüame oma parima, et

Tellimuse Tühistamine

1.Teie rahulolu on äärmiselt oluline meile.Saabudes oma pakendi, me soovitame teil kontrollida ja veenduda, et kleit on tehtud tellimuse kirjeldused.Proovige teie kleit nii kiiresti kui võimalik, ilma eemaldamine sildid, muutes või pesu kleit.

Me mõistame, et tellimine kleit oma eriline sündmus on oluline ettevõtja, ja meie tühistamise poliitika oli loodud seda silmas pidades.Siiski on oluline märkida, et meie kleidid on tehtud selleks, ja kui loomise protsess on alanud materjalid, mida ei saa taaskasutada.Hea uudis on see, et pärast oma tellimuse, veel on aega teha kuni oma meelt.Palun vaadake meie tühistamise poliitika altpoolt.

Peaksid oma kleit suurus erinevad spetsifikatsioonid teie tellimus on rohkem kui ühe tolli, soovitame teil leida kohaliku õmbleja teha kohandusi, ja me hea meelega hüvitama teid, kuni 50% toote hinnast õmblemine kulud.Kui valite selle suvandi, pea meeles, et taotluse saamist oma spetsiaalselt, kuna selle koopia tuleb esitada, kui taotletakse kulude hüvitamist.

Kleit on suurus, mida tellida, kuid ei sobi

  • Brändi Nimi: E JUE SHUNG
  • Mudeli Number: DDD
  • Materjal: Polüester
  • Technics: Lõng Värvitud
  • Toote Tüüp: petticoat
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
Anonymous 2022-11-16

Tuli kiiresti, kuid värv wybrałam Valge sain must Musze maksta seamstress värvi muuta Musze küsimus see ekstra raha, ma olen paha, seal all, mis on lõigatud auk, kellel ei ole üles ja kui kleit nachodzi ennast ja wywija sees sa pead selle ekstra pingule tõmbuma. Müüja ainult soovitas mulle paki saatmise ole minu seekord peab seda enne pikka ja lisaaine stracę kõik kupongid ja kiibid. Ei ole nii, et töö on läbi, sest saatmine tagasi vaba, kuid pärast seda kaotada kõik kupongid ja ei saada veel üks artikkel selle hinna eest ja kiiresti Tez ütles, et seal on mingit värvi muuta. Nii anulowałam vaidlus, kuid EI ole SOOVITATAV!

2
Anonymous 2022-07-29

Kena Toode!

5