Tasuta kohaletoimetamine

Galaktika Universumis Ruumi Tapestry astronaut Seina Riputamise raketi Home Decor Magamistoaga Vaip Polüester Dekoratiivsed Livnig Toas Vaip

€11.08 €5.98

0
0 Arvustused

Sku: b140141

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: kaunistused

Sildid: juhul y7 astronaut, astronaut ruumi, juhul a70 astronaut, iphone 8plus astronaut, decor astronaut, telefon astronaut, juhul 5 se astronaut, juhul au 20 astronaut, plakat astronaut, kostüüm astronaut.

Q: kas mul on Võimalik saada rohkem soodustust?

A: tagasimaksed on menetluse jooksul 3-15 päeva Belight.ee.Kui teil on mõningaid probleeme, palun võtke ühendust koos Alipexpress klienditeenindusega!Tänan.

Q: Miks vene kliendid vajavad, et täita passi info?

Me oleme väga innukas, et aidata ja soovi, et luua tugev äri koostöös teile.

Võtke palun ühendust meie klienditeenindusega rohkem infot.

Q: Millal minu tellimus saadetakse?

4. Saame täita tellimuse kaudu CSV või XLS-Faili.

2. Pakume ohutu dropshipping ja hakkab laev teid ilma arve, turundusmaterjale või muud teavet.

A: paketid tavaliselt saabuvad 7~20 tööpäeva jooksul, arvestamata pühadel ja nädalavahetustel.Te saate vaadata tarneaeg pilt teie riigis lõpus see leht.

A: Toetuse või Tagasi, nagu te soovite!

A: Kui teie pakk on saabunud teie riik, loodan, et saate anda veidi rohkem aega, kuna posti süsteemi Brasiilia, Mehhiko ja Tšiili on tavaliselt aeglane.Kui sa ikka ei saa seda 2 nädala jooksul, võtke ühendust meie klienditeenindusega.

Q: Millal paketti jõuavad?

Q: Mis on sinu tagasipöördumise poliitikat?

Q: kas ma saan kohandada toodet?

K: Millal ma saan toetust?

3. Pakume kohandamine ja eksklusiivne toode, teenus teile paremini edendada ja kaitsta oma äri.Ei ole PAK.

Kui sa ei ole rahul oma toodet, võtke ühendust meie klienditeenindusega vabalt, me saame rääkida, et probleemi lahendada ja annab sulle veendunud vastus.

A: Täiesti peame korraldama oma paketi 1-3 päeva, mitte rohkem kui 5days.Kui see on kiireloomuline, et, palun tehke märkused, kui paned järjekorras, või võta ühendust meie klienditeenindusega, et kutsuda teid.

1.Oleme usaldusväärne tootja, kiire teenuse, kõrge kvaliteediga tooteid ja konkurentsivõimelise hinnaga; see on väga tõenäoline, et te teete raha.

Kui teil on vaja pilte ilma vesimärk saate alla laadida toote kirjeldus lk.Kui ei ole sobivaid pilte, võtke ühendust meie klienditeenindusega.

K:ma ei ole rahul toote.

A: Kui teete selleks, et teie pass teave on nõutud kohaliku tolli Venemaal.Võite olla kindel, et teie andmed on kunagi öelnud, et kolmas isik, ning see on ohutu teie jaoks, et anda teavet Belight.ee.

5.Jõuda teatud summa dropship tellimused, pakume tasuta, et saate.

K: kas ma dropship sinult?

Q: edasi lükatud logistika Brasiilia, Mehhiko ja Tšiili.

A: eelised tilk laevandus meilt: Dropship nagu boss, siis teised jätavad meid.

Kõik sõnumid on vastas 24 tunni jooksul, teie õnnelik teenus tagatud meile.

A: Me saame kohandada disain ja suurus jaoks kõige kodutekstiilid esemed meie poest.Sealhulgas: tekikott, padjapüür, padi, vaip, tekk, ranna rätik, padi jne.

A: Täname huvi meie üksused.Seal on fikseeritud summa maha allahindlused ja kupongid meie poest, võid seda kasutada, kui teil on vastavad tingimused.Me ei saa pakuvad rohkem allahindlust, kuna meie hind, mis on loetletud on hoolikalt välja arvutatud ja lehed piiratud kasum juba, loodan, et saate aru.

A: Meie tagastamine: kui see kvaliteedi probleem kaupade või kaupade saatmine viga, pakume täielikku toetust; Kui ostjaid ostis vale kauba ostja maksa kauba tagastada kaupu, seal võib olla ka täieliku toetuse.

  • Technics: Mitte-kootud
  • Muster Tüüp: Scenic
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Stiil: Jacquard
  • Materjal: 100% Polüester
  • Kuju: Ristkülik
  • Muster: TRÜKITUD