Tasuta kohaletoimetamine

1:12 Mudel Laud/Tool Söögituba Mööbel Puidust Laud/Väljaheites Micro Maastiku Nukumaja Decor Kuulliigendist Nukud Accs

€1.58 €1.18

0
0 Arvustused

Sku: b14924

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Nukud Ja Tarvikud

Sildid: mudel tabel tool söögitoa mööbel, mänguasjad, elf kohta riiul tarvikud, kaunistused, nukumaja mööbel puit, nukumaja miniatuurid, mänguasi tarvikud, kääbus nukumaja mööbel 1/12, nukumaja mööbel 1/12, kääbus toolid, tool nukk, barbie nukumaja mööbel.

OOTDTY

Toote Mõõt: ca.Tabel 10.3 x 6,2 x 6.7 cm/4.05 x 2.44 x 2.64 tolline, tool 4.3 x 4.1 x 8.5 cm/1.69 x 1.61 x 3.34 tolli

Tööohutuse Materjal: miniatuurne mööbel on valmistatud kvalifikatsiooni puit materjali, ei ole mürgine värv trükkimine, kulumist vastupidav, mis on vastupidav ja ei ole kerge kaduma.

Omadused:

Stiil B: 1 x Nukumaja Kääbus Tabel Mööbel Mudel

Mänguasi Mudel: See on lihtsalt mänguasi mudel , ei saa kasutada, kui on tõeline ones, palun pöörama ka tähelepanu ja vältida väikesed lapsed süüa või mis tahes vigastades viga.

Neto Kaal: umbes.Tool 20g/0.04 lbs, tabel 60g/0.13 lbs

Realistlik Kääbus Laud/Tool Mööbel Mänguasi: Realistlik nukumaja söögituba kääbus mööbel, taastatud reaalne köök & söögituba stseen, 1:12 korrastatakse, mis muudavad realistlik ja sobib kaunistamiseks 1:6 1:12 skaalale dollhouses.

Lai Valik Rakendus: mudel laud/tool sobib nukumaja kaunistused, ja ka suurepärane valik DIY nukumaja, kohandatud playhouse tarvikud, lasteaed käsitöö -, sambla-mikro -, maastiku -, mahlakad maastik, nukk & nukumaja tarvikud, ookeani pudel diy materjali, stseen kaunistamiseks, desktop, mini ornament, ja jne.

Stiili Valik: A(Juhataja)/B(Tabel)

Nukumaja Sisustus Mööbel: mini laud/tool mööbel mudel aitab teismelised diy nukumaja, kaunista ja disain oma nukumaja, soodustada nende kujutlusvõime & loomine, edendada nende käe-silma koostöö ja DIY käed-võime.

Ideaalne Kingitus: korrastatakse mini mööbel sobib lastele või täiskasvanutele, nagu sünnipäeva kingitus, Jõulud kingitus, mis sobib laste, teismeliste tüdrukute ja hobbyist kollektsiooni, ja täiuslik sobib liiva tabel mudel on stseen paigutus.

Neto Kaal: umbes.Tool 20g/0.04 lbs, tabel 60g/0.13 lbs

Märkus:

Pakett Sisaldab:

Stiilis A: 1 x Nukumaja Kääbus Tool Mööbel Mudel

Tehnilised andmed:

Materjal: Puit

  • Mudeli Number: kääbus mööbel
  • Sertifitseerimine: Hiina sertifitseeritud (3C)
  • Soovitan Vanus: 12+y
  • Materjal: Puit
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: SRWRGTE