Tasuta kohaletoimetamine

300pcs Mini Vildist Lehed kroonlehed käsitsi valmistatud Vildist Lillede DIY Juuksed Tarvikud

€20.87

0
0 Arvustused

Sku: b152316

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kunstlik Teenetemärgid

Sildid: cherry roosi õied, võltsitud siidist kunstlilled, jakk velvet roos, velvet rose pesu, flower box mini velvet, valge mini kunstlik lill, väike roosa lilled, kunstlikku lille vintage mini, roosa velvet tehislilled, väike sametist lilled.

Palun tähele panna, et mõned värvid ei ole saadaval, kui me jooksime välja, et värvid,me sõnum asap,või me saadame teiste värvidega, mida me oleme pisteliste kui ilma teie vastust aja pärast kontrollimist koos sinuga.

Pakend:300pcs/palju

Märkus: Meie pildid on võtta tõeline punkt, mõnikord valgus, punkt värv on veidi erinev pilt, loodan, et saate mõistmist.

Laevandus perspektiivis 1).Meil on vaba shipping kõik meie üksused üle maailma 7 päeva jooksul Hiina Post Air Parcel. 2) See võtab tavaliselt 25-60 päeva jooksul saabunud teie riigis, mõnes valdkonnas võib võtta kauem aega, näiteks:.Itaalia, Brasiilia,Tšiili, Argentina, Tai jne. 3).Saame pakkuda ka express post, nagu EMS (5-10 päeva) või DHL (4-7 päeva).Aga sa pead maksma kauba ise.Tagastamine 1) kui teie kirje on kahjustatud transiidi .Palun võtke minuga ühendust võtta ja foto selle kohta.me teha täies ulatuses tagasi, 2) tagasi laevandus tasu maksab Ostja.Me ei tagastamise postikulud. 3) kiirendada tagastamise protsess, palun lisa oma toote kood või KASUTAJATUNNUS oma tagastatud toode.Maksmine 1) Me aktsepteerime Alipay.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul 3) Kui te ei saa teha väljamakseid pärast tellida, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.Makse tuleb sooritada 3 päeva jooksul.Tagasiside Teie rahulolu on meie esimene prioriteet.Me hindame teie positiivset tagasisidet.Palun kirjuta meile enne lahkumist negatiivne ja neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleeme, võtke julgelt ühendust minuga, kui teil on mingeid probleeme.

Suurus:näitab pilti

  • Stiil: Lill
  • Sündmus: Pulmad
  • Materjal: Velvet
  • Mudeli Number: ZD-1011
  • Tüüp: roos
  • Lille Stiil: Kroonlehed
  • Liigitus: Tehislilled