Tasuta kohaletoimetamine

4S 5A Kogu Grupi Tasakaalustaja Aktiivne BMS Juhatuse Liitium Lipo Lifepo4 Aku Ekvalaiser Energia Ülekanne Kondensaator

€19.68 €16.14

0
0 Arvustused

Sku: b153960

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Patareid

Sildid: laadija 60v 16s 2 5a, redmi 5a lukustatav juhul, lifepo4 akud 40a, foxsur 5a, aku laadija, lifepo4 aku 100a, juhul xiaomi mi 9 aktiivne, laadija 4s lifepo4 3a, rc lifepo4 4s, lifepo4 aku bms 100a, juhul 10 märkus aktiivne.

3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

Koos all-pinge magada kaitse pinge automaatselt stop sisenevad puhkerežiimi, kui pinge on väiksem kui 3.0-V ja ooterežiimi energiatarve on väiksem kui 0,1 mA.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

1 * Ekvalaiser Energia Ülekande-ja piirivalveameti (4 strings)

Mahtuvuslik energia ülekanne tasandusfondi nõukogu (high precision 5mv, kogu grupi tasandusfondi, külgne tasandusfondi).

3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

Liitium aku aktiivne tasakaalu energia ülekanne juhatuse Liitium aku active equalizer kõrge efektiivsusega energia ülekanne tasakaalu.

2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

Värv: must

2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

Firmast

Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

Umbes Makse

Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust Belight.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

Kui quiescent praegune on umbes 12 mA, ja see on soovitatav, et aku mahtuvus on vahel 60-300 AH.

2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

Materjal: PCB

Tööpõhimõte, mahtuvuslik sobivad ülekanded tasuta transporter, et tasandusfondi pardal on ühendatud aku alustada tasandusfondi töö, täiesti uus ultra-madal sisetakistus MOS, 2OZ vase paksus PCB, tasandusfondi praegune 0-5.5 A, seda rohkem on aku, seda rohkem tasandusfondi vool on Väike, reserveeritud seisvate lüliti juhtmed seisukoht, uinunud power-off režiimis töötab praegu on vähem kui 0,1 mA, ja tasakaal, pinge täpsus on piirides 5mv!

Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, Belight.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

Pakendi Sisu:

1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

Umbes Pärast-müüki Teenust

Tööpinge 1.8 V-4.5 V, sobib kolmekomponentsete liitium -, liitium-raud-fosfaat -, liitium-titanate.

Kohta Tagasisidet

Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

Umbes Saadetised

1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

  • Mudeli Number: Ekvalaiser Energia Ülekanne Juhatus
  • Lisaseadme Tüüp: Aku Tarvikud
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Päritolu: Mandri-Hiina