Tasuta kohaletoimetamine

Sildistamine Relv Komplekt Riideid Selga Hind Etikett, Silt Relv Masin 1000 Barbs 5, keermestatud Varda Kinnitus Barbs Riided Sokk Müts

€22.15 €6.65

5
1 Arvustused

Sku: b15527

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Rõivaste Õmblemine Ja Kangast

Sildid: portfelli õmblusmasin, Silt Relvad, hammastatud d õmblusmasin, õhuke tätoveering masin, kuldne võti masin, puur masin hind boss, määratlemata püksid, tilk silt, lipit väike kuum, vasikas meeste sokk.

-Tugevdatud kell märkimisväärset stressi punktid

-Annab pikaajalisi tulemusi

-Nõus 50% clip kinnitused

-Väiksem, rohkem mugav käepide

Objekti Kirjeldused:

5 x Terasest Vardad

Pakend:

✔ Komplekti kuulub -- See riiete märgistamine relv kaasas 5 asendamine vardad ja 1000 tükki 2inch standard fastener barbs.Ja see riietus sildi relv sobib iga suuruse standard manuseid. ✔ Ergonoomiline disain -- Comfort käepide kummeeritud vallandada ja käepide, ergonoomiline disain, et vähendada kasutaja väsimus, et nii suures ulatuses kasutamise ajal.Kiiresti tegudeni, üks pigistada, et lisada tag. ✔ Lihtne kasutada-Lihtsalt vajuta relv nõel läbi suurus sildi, sisu tag või mis tahes silt.Seejärel lükake relv nõel läbi rõivas.Lükake vallandada ja oma relv.Etikett on nüüd lisatud rõivas või kauba plastikust piik. ✔ Lai rakendus -- See silt relv on ideaalne voodipesu, polüester, puuvill, denim, villa ja muud tehislikud, looduslikud kangad.Pange palun tähele: me ei soovita teil kasutada seda silti relva siid, peen-või õrnade kangaste. ✔ 100% RAHULOLU GARANTII -- Lubame Premium Kvaliteediga ning Parimat Teenust, Kui Sa Ei ole Täiesti Rahul Oma Ostu, Lihtsalt Andke meile Teada ja Pakutakse Teile TÄIELIKKU Tagastamist või Asendamist, Ei ole Küsimustele.Naudi seda Täiesti riskivaba Ost.

-Lihtne kasutada, peab ean-ja hinnasilti rõivaste abil plastikust kinnitusdetailide/ barbs.

Sildistamine Relva, Riided Selga Hind Etikett, Silt Relv Masin+1000 Barbs+5 Terasest Varras

-Premier vahend mis tahes sildi taotluse

1 x Sildi Relv

1000 x Plastikust Barbs (50mm)

-Täiustatud easy-pigistada vallandada

  • Päritolu: Mandri-Hiina
Anonymous 2022-12-29

Aitäh

5