Tasuta kohaletoimetamine

Flauta läbivate Bawu Flöödikontsert F/G Klahvi Loomulik Purpurne Bambus Bau Eemaldatav yunnan Folk Vahend Flauta De Bambu Ei DIZI

€17.48 €13.12

0
0 Arvustused

Sku: b167474

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Sildid: flööt vahend professional, dizi kaelakee, flauta metallist, käevõru jade banger, disney dizi flööt, pessimistlikuma bass, määratlemata püksid, egiptuse flööt, rahakott native american, tarang india instrumendid.

Ba - wu flööt, mingi reed toru muusikainstrument, populaarne Hiinas Yunnani provintsis.Bawu on valmistatud bambusest, torud, seal on kaheksa augud kõik, keele kujuline vasest reed on seada huulik koht, puhub risti ülemine kui mängib, pilliroog on šokk ja teeb heli.

Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

Kvaliteedi Garantii:

Tagasiside:

Kuigi Bawu on kitsas vokaal vahemikus ja väike maht, aga see on kordumatu stiili, mängides, nagu viha, nagu soov, nt pisarad, nagu jumaldav, armastatud inimesed.

Me väärtustame kõrgelt oma arvamus ja soovitused nii ostjale,me teeme oma parima, et saada kõige positiivne tagasiside olemas.kui teile ei meeldi meie tooted on mis tahes põhjusel,võtke julgelt saata meile tagasisidet,me hindame seda palju!Palun võtke minuga ühendust otse enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside!

Looduslik Purpurne Bambus Põiki Mängib Bawu Flöödikontsert F/G Klahvi Flauta Bawu Eemaldatav Bau Folk Folk Vahend Vahend Ei DIZI

Tagastab:

Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Maht Bawu on väike, kuid toon on pehme ja graatsiline, inimesed kutsuvad seda "Räägime Muusikariistad".See on sageli kasutatud soolo-või kaasas tantsu ja rap.Heli Bawu on väga magus, nagu paar armastav paar conversing koos armastav tunne.

Kuna erinevaid bambusest toru pikkus ja paksus, Bawu võib jagada sopran, alto, ja bass Bawu.Sopran ja alto Bawu 30cm kuni 50cm pikkused, sisemine läbimõõt 0,8 cm kuni 1,4 cm, bass Bawu 60cm kuni 80cm pikkus ,sisemine läbimõõt 1.6 cm, 2 cm.

Meil on professionaalne QC meeskond, et tagada kõrge kvaliteediga tooteid ja õige pakkimine iga saadetise kohta.Oleme kindlad, et meie muusikariistad on täpne toon, heli, atraktiivne, sujuva töö ja graatsiline välimus.Iga toodet kontrollitakse ja testitakse enne shipping, nii et me pakkuda teile toote hea kvaliteet, kuid madal hind, me ei usu, et sa saad rahul toote meilt.

Looduslik Purpurne Bambus Põiki Mängib Bawu Flöödikontsert F/G Klahvi Flauta Bawu Eemaldatav Bau Folk Folk Vahend Vahend Ei DIZI

  • Reed Toru Materjal: Sulam, Metall
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: SevenAngel
  • Mängib Viisil: Põiki Mängib Bawu Flööt
  • Mudeli Number: 0003 Bawu
  • nimi: Bawu Flööt
  • Toon: F/G
  • Võtmed valida: F/G Võti