Tasuta kohaletoimetamine

1TK Puhastage Määrdunud Nõudepesumasin Märk Magnet Märk Pesumasin Näitaja Magnet Näitaja Märk Kodus Toas Teenetemärgi Dropship

€3.14 €2.32

0
0 Arvustused

Sku: b172709

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: kaunistused

Sildid: top iphone magnet, magnet-tähestik raamatuid, cavali home decor, tabletid väike köök, pesu kotti ja määrdunud puhas, magnet auto kardin beebi, prossid naiste dropshipping, elantra magnet, nukk määrdunud willy, antiik nõudepesumasin.

Märkus:

1、Täiuslik Nõudepesumasin Kleebis: Sa ei pea muretsema, kas nõudepesumasin toetab magnetid või mitte.Tegemist on täiendava liimi metallist plaat, mida saab kleepimiseks iga non-magnetic nõudepesumasin.

4、Lihtne Kasutada: Lihtsalt pööra selle üle, et valida puhas või määrdunud.

Toote tüüp: seisund märk

Toote paksus: umbes 6 mm/0.24 aastal

Kirjeldus:

Pakkeleht:

Nimi: Nõudepesumasin Magnet Märk

Tootmisprotsess: Akrüül siiditrükk protsess + ABS spray hõbe/must spray

Toote suurus: umbes 17.8X5cm/7.01*1.97 aastal

3、100% Veekindel ja Pisar-tõendid: Valmistatud sünteetiline paber-ja pehme kummi magnetid, see on paindlik ja veekindel ning on kõrgläikega vineerist silt.Iga magnet on valmistatud kõrge kvaliteediga ja veekindel materjal, ja võib olla isegi kasutada vee all pikka aega.

Palun lubage kerge hälbe suuruse tõttu manual mõõtmise ja valgustus fotograafia võib põhjustada vahe, värv, kui see on reaalne elu.

5、Mahub Pesumasin ja Nõudepesumasin: Väga sobiv kasutada oma pesumasin ja nõudepesumasin.Disain näeb välja suurepärane.

2、Lihtne Lugeda: Vältida kogemata käivitamist nõudepesumasin kaks korda.Meie magnet on ere font küsib, oleks lihtne vaadata ja lugeda.Nüüd, see on lihtne teada, kas nõud on puhtad või mustad, ja märke võib toimuvatel köök.

Kasutamine: esi liugurit, saate slaidi ja tagasi on varustatud must-magnetid.Super liimi, seda saab kasutada dual eesmärgil.Kohaldamisala hõlmab bürood, kaubanduskeskused, baarid, hotellid, kaubanduskeskused, jne.

Bullet Punkte:

Nõudepesumasin Magnet Märk*1

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Külmkapi Magnetid,
  • Muster: Kiri
  • Mudeli Number: nõudepesumasin märk
  • Kleebis Tüüp: MAGNET KLEEBIS
  • Vanus: > 8 aastat vana
  • Magnet Kleebis Stiil: Kiri
  • Spetsifikatsioon: Single-piece Package