Tasuta kohaletoimetamine

50tk/Set Jahindus Eesmärgid 8x8 Tolli Isekleepuv Paber-Reaktiivne Plartsutama Eesmärgid Kleebised

€24.28 €16.03

0
0 Arvustused

Sku: b174284

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Sildid: kasvav kott 8x8, tikka professionaalne dart, 6) seina köök, darck seina kleebis, mf matt juhul, darian seina kleebis, dildo 6 f 7 tolli, ip68 6 tolline telefon, operacional võimendi juhatus, võimendi juhatuse jhl.

3: KIIRESTI leida eesmärk paberi, kulutada vähem aega otsin eesmärk, ja rohkem energiat, et tulistada

värv:roheline(Fluorescencegreen) + must

50 * Eesmärk kleebis

4: Kohe näha, oma KAADRID PLAHVATUSE ERE PÄEVAVALGUS ROHELINE pärast mõju, veeta rohkem aega pildistamise ja vähem aega kontrollida oma eesmärgi.

5: ÜLIM SIHT kõigi tulirelvade ja kaliibrid, sealhulgas; Airsoft BB relvi, pellet relvad, õhu-vintpüssi ja isegi haavli.IDEAALNE pildistamiseks siseruumides või õues, lühimaa või pikamaa.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Materjal: PVC

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

suurus:20*20cm

2: Kõrge tugevuse reaktiivne liim lööklaine eesmärgid kinni peaaegu kõike ja kõikjal mis tahes temperatuuril.Iga relv eesmärk on 26 katta kuni laigud ühe püstoli sihik rohkem laskmine

Pakendi Sisu:

50tk/Set Jahindus Eesmärgid 8x8 Tolli Isekleepuv Paber-Reaktiivne Plartsutama Eesmärgid Kleebised 1: 25 pack 8 tolline isekleepuv plartsutama eesmärk kleebis vahemikus lasketiirude kaanega üles laigud

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Suurus: 20*20cm
  • Vanus: >6 Aastat
  • Materjal: PVC
  • Mudeli Number: eesmärk kleebis
  • Tüüp: Nooled Lauad