Tasuta kohaletoimetamine

CF-Kaardi programmi NAOMI 2 Mängu NAOMI Mängu kaart Muudetud DIMM NAOMI 2 Emaplaadi Remondil Originaal NAOMI 2 mainboard

€21.09

0
0 Arvustused

Sku: b174356

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Sildid: cf-kaardi pesa, candy arcade masin, naomi seelik daisy, naomi lilleline seelik, neo geo higi, yahoo juhatuse mäng, arcade juhtkangid 2 player, kohandatud auto kaunistamiseks sym, arcade juhtnuppu 2 player, ppste 2 din cd mängija.

Palun võtke ühendust minuga, kui olete huvitatud meie toodetest, siis me saadame teile andmed andmed.

Oma äri minuga on meeldiv kogemus teie jaoks.Ma olen pühendatud toovad rõõmu, ohutu ja kvaliteetseid tooteid teie jaoks.Kõik tooted ma pakkuda minu poodi tulla mood stiil, hea kvaliteediga, kuid odavam hind kogu aeg.Kui paned, et, palun, ärge unustage, et jätta rohkem üksikasjalikud nõuded, mida soovid, ja siis ma korraldab kauba teile niipea, kui võimalik.Esimese aeg, me teeme äri, järgmine kord, me olla sõbrad.Loodan, et te nautida kogu seda protsessi!

TERE tulemast Minu Poodi Kauba, Konkurentsivõimeline Hind, Kliendi Esimene!

Vedu: 1. 100% tarnitud tooted on testitud enne shipping QC .Saadame elemendil 1~6 tööpäeva, kui teie makse on lõpetatud. 2. Meie hind ei sisalda impordimaksud, mis on tingitud erinevatest riik on erinev poliitika import maksu-ja ostjad vastutavad tolli. 3. Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Singapur kättetoimetamise aeg on 15-80 päeva .Mõned riigid, nagu VENEMAA ja BRASIILIA võib võtta kauem aega .Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Pls küsige meilt laiendada üleandmise kuupäev, selle asemel et teha vaidlus .Tagasiside: 1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun võtta paar sekundit lahkuda positiivne tagasiside (5 tärni), kui olete rahul meie üksused ja teenuseid. 2. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne(3 tähte) või negatiivne(1-2 tähte) tagasiside.Negatiivne tagasiside ei lahenda midagi.Meil on alati valmis töö asju teha !

Me pakume hea kvaliteediga PC Pardal, Video Mäng, Multi Mäng, Multi Kassett, Müügiautomaatide, flipperi, Kiddy Seljas, ABS kapp on saadaval 21"~25"ekraan, tugev terasest kapp 25"~29" monitor Jamma-liides, ja mõned varuosad, Mündi Tunnustaja, klahv, joystick jne.Meelelahutuseks ette nähtud masinad.

  • Hea Kvaliteet: 100%
  • Tüüp: arcade mäng, juhatuse osad
  • Mudeli Number: CF kaardi mäng
  • Mäng Kogus: 1 mängud sees
  • Vanus: >8 Aastat
  • Töö: Muudetud DIMM NAOMI 2 Emaplaadi
  • Brändi Nimi: TIMEHARVEST
  • Päritolu: Mandri-Hiina