Tasuta kohaletoimetamine

Taillight Traat Vajutades Plaadi Ninebot MAX G30 G30D Kickscooter Fender Plastikust Kate Kruvidega Varuosad

€2.21 €1.50

5
1 Arvustused

Sku: b184142

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Sildid: g30 box, ninebot gmax tarvikud, wing ninebot g30, ninebot max g30d led, siiber ninebot max, meizu m3 max osad, rod ninebot max g30, ninebot max g30d tarvik, süsteemi ninebot, numbrimärk valgus dyna.

Firmast & meiega Ühendust

4. Me AINULT laeva esitatud aadressile Belight.ee ja ostja .Palun veenduge, et teie aadress, POSTIINDEKS ja telefoni number on õige ja põhjendatud.

3. Me oleme vastutavad Hiina tolli probleem ja ostja peaks vastutama sihtkohta tolli probleem.Ettevõtja tolli_maks on ostja vastutusel.Me ei saa nõustuda mis tahes vaidlus kohandatud probleem.Kuid me võime kuulutada iga paketi klientidele vastavalt oma nõuet,nii et kui paned, et kõik meie poest,jätke palun teade, et öelda meile, kuidas deklareerida seda sulle,muidu me ei tee seda vastavalt oma kogemustest.Kui see teeb mõned duty,siis on vaja teha see.Juhime tähelepanu, et selle!

6. Tavaliselt tellimused lähetatakse kaudu Singapore Post/Madalmaad Post /Hiina post,EMS,DHL ja UPS jne(Express pead pay extra).

modname=ckeditor Taillight Traat Vajutades Plaadi Ninebot MAX G30 G30D Kickscooter Fender Plastikust Kate Kruvidega Varuosade modname=ckeditor

2. Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.

Kohaletoimetamise andmed

Meil on, mille eesmärk on luua moe -, spordi toode.Naudi sport,armasta iseennast.Meil on müüa neid odava, kuid parim, teie täielik rahulolu garanteeritud!me usume, et sa ei meeldi neile.Selleks, et saada kiiret vastust ja kommunikatsioon, soovitame võtta ühendust meie Sõnum.Mis tahes muu teave, teil võib ka meiega tööaeg: Hiina kohaliku aja järgi: 8:00 AM-6:00PM kaudu TradeManager

5. Tavaliselt pakk peaks saabuma õigeaegselt, kuid mõnikord täiendavat päeva, on vajalik siis, kui vedaja on mõjutanud tõttu palju maatükke.Palun õigeaegne võtke meiega ühendust täiendava abi, kui sa ei saa seda raames EST ajal.

7.Me ei saa endale lubada, DHL Remote Laevandus Tasu, kui kliendid valida DHL laevandus,nii et me loodame, et te saate kontrollida, kas teie koht kuulub DHL Kauge ala, DHL websiteand saab maksta seda teadlikult kui otsustad DHL Shipping

1. Toode saadetakse jooksul 3-7 päeva jooksul pärast ostja makse on tõendatud Belight.ee.

  • Värv: Must
  • Mudeli Number: G30 Fender Plastikust Kate
  • Tüüp: poritiiva katte
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Pinge: None
Anonymous 2022-11-01

hea toode.. sest ninebot max

5