Tasuta kohaletoimetamine

Reguleeritav Kükitama Jõutõstmises Talje Protector Kiire Lukustus-Tõstmine Vöö Mehed Naised Deadlift nimmetoe Jõusaal Fitness

€31.07 €14.29

5
5 Arvustused

Sku: b192858

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Sildid: naiste kaalu tõstmiseks vöö, mens kaalu tõstmiseks vöö, tõstmine vööd, Talje Protector, jõusaali vöö mehed, kaalu tõstmiseks, Tõste-Rihmad, Tõstekang, jõusaal.

Valmistatud 100% kõrgkvaliteetsest nailonist materjale, kiire puldiga raskeveokite lukk, ja tugevdatud õmblused meie vöö on valmistatud taluma ja kannatama raskemaid treeninguid oma pideva täiustamise

Mudel: S/M/L/XL/XXL

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine

EUYIFET Teenus:

Tehnilised andmed:

1TK Tõstmine vöö

Värv: Must, Roosa, Punane, Roosa, Pruun, Roheline valida.Sobivad naistele ja meestele

Sobib: raske squats, deadlifts, rida,jne.Sobib talje ümbermõõt: S: 23-28"/58-71cm M: 27.5-32"/70-82cm L: 31.5-36"/80-92cm XL: 35.5-40"/90-102cm XXL: 39.5-44"/100-112cm Lahkelt Märkus: ÄRGE KASUTAGE PÜKSTE SUURUS!MÕÕTA ÜMBER NABA, KUI VAHEL SIZE,SUURUS ÜLEMINE

Self-locking lukk on väga lihtne ja lihtne kasutada, vabaneb kohe peale tõmmates vabastada rull, veel, kunagi avada või tõsta ükskõik kui suur on teie, lift.

EUYIFET Reguleeritav Kükitama Jõutõstmises Talje Protector Kiire Lukustus-Tõstmine Vöö Mehed Naised Deadlift nimmetoe Jõusaal Fitness

Toetust Kohandada oma Logo

Võrguteenuste hinna pakkumine

Tootja: EUYIFET

Kasutada läbi mitmeid erinevaid spordivõistlusi, ulatudes olympic tõste -, kulturismis, jõutõstmises ja risti koolitus.Tagada, et sinu kaitstud meie reguleeritav koolitus turvavöö abil raske puhastab ja snatchs või kurnav kiire tempo treeninguid ja võistlusi.

A tõstmine vöö on kavandatud, et luua isegi, järjekindel, intra-kõhu surve, et suurendada oma stabiilsuse ajal oma lifti, see ei ole tagasi toetust, mida teised väita, et on.Et seda teha kõige tõhusamalt, ühtne 4 tolline profiil on näidanud, ikka ja jälle, et olla kõige efektiivsem projekteerimine Powerlifters, Olympic tõstukid, ja Funktsionaalsed sportlased!

Materjal: Nailon

Tänu erinevate monitoride ja valgustingimused, värvid võivad veidi erineda loetletud fotod

Komplekti kuulub:

Professionaalne Tilk laevandus partener

Omadused:

  • Materjal: nailon
  • Brändi Nimi: EUYIFET
  • Sugu: NAISED, MEHED, Täiskasvanud
  • Tüüp: Vöö
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Occations: jõusaal, Fitness, deadlifts, Barbell, kaalu tõstmiseks, jõutõstmises, Kulturismis, Kükitama
  • Laius: 10cm/4 inches
Anonymous 2022-09-22

Ma ei ostnud seda, sest ma kogesin seljavalu raske liftid, eriti kui mul põlv üle. See vöö on täielikult probleemi lahendanud. Need sobivad hästi ja on väga vastupidav. See on tegelikult minu teine, sest ma kaotasin vaja kaalu ja väiksema suurusega. Suur squats, deadlifts, jne. Enam seljavalu, enam muretsema viskamine läbi oma tagasi.

5
Anonymous 2022-09-22

Olen proovinud mõned vööd ja ma tõesti meeldib, et saate lahti see kiiresti, kuid see jääb turvaline kui vahetad liikumist.Ma armastan seda turvavöö, sest see pakub tuge, vajan animeer, tõmblused, ja üldkulude barbell lunges. Ma olen kasutanud hoob vöö raske kükitama päeva ja EUYIFET võib lihtsalt asendada. Palju mugavam ja kõige toetav nailonist vöö olen proovinud. Lisada väga mõistlik hind ja see on 5 tärni kogu päeva.

5
Anonymous 2022-09-17

Ma tõesti meeldib, kuidas kerge ja mugav see vöö on. Ma järgisin oma suuruse juhend ja ühe sain, sobib kallistama ja ma tunnen nagu see oleks lihtne minna kogu oma treening seljas on, isegi kui sa oled teinud vaba kaalu. Kõik turvavöö on kindel ja kvaliteet on suurepärane.

5
Anonymous 2022-09-17

Ma hakkasin kükitades ja tõste-ja kannatas KOHUTAV seljavalu, kui ma hakkasin läheb raskemad. See vöö leevendab nii palju jõudu, seljal ja selg. Ma EI saa, lift ja kükitama ilma selleta. Bänd ei riku mind ja see on väga mugav ja reguleeritav. Minu isiklik treener ka armastab seda ja sain ühe ka sarnane.

5
Anonymous 2022-09-15

Mul on vaja alaselja toetus kaalu tõstmiseks, konkreetselt squats ja lunges. See kaal vöö täidetud, minu vajadused ja ületas ootusi. See on lihtne panna ja ära võtta, muuta, ja jääb koht, harjutuste ajal. samuti pakub suurepärast tuge ja stabiilsust õla pressid ja kükid. Ma ei taha suurem osa nahast vöö ja väga rahul selle ostuga. Vöö on valmistatud kvaliteetseid materjale ja ehitus on ülemine piir. Ma eeldan, vöö kesta aastaid ja soovitan!

5