Tasuta kohaletoimetamine

Auto Interjööri Aksessuaarid Lennuk Mudel Decor Auto Armatuurlauale Aroomiteraapia Teenetemärgi Päikeseenergia Pöörata Õhusõiduki Car Styling

€9.99 €7.09

3
1 Arvustused

Sku: b195906

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: kaunistused

Sildid: rc lennuk navi, juhitavusega lennuk mudel, rc lennuk sõjalise, lihtne rc lennuk, lufthansa lennuk mudel, malindo lennuk mudel, yk 40 lennuki mudel, rc auto päikese, 150cc rc lennuk, lennuki mudel sukhoy.

3.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Omadused: 1. Auto päikeseenergia õhusõiduki kaunistused, see on uus põlvkond, fotogalvaanilise päikeseenergia rakendused. 2. Päikeseenergia kasutamine kui võimu allikas ajab propeller pöörlema pidevalt. 3. See on kaunistamiseks auto armatuurlauale, seda saab kasutada ka kodu magamistuba või kontori kaunistamiseks, kõikjal, kuid ka ilus mänguasi. 4. Keha on valmistatud ülitugevast alumiiniumisulamist.Tehnilised andmed: 1. Materjal: solar panel 2. Värv: must/punane 3. Suurus: nagu pildil 4. Funktsioon: parfüümid teenetemärgi komplekti kuulub: 1 x Car Styling Lennuk Teenetemärgi Märkus: 1.Üleminek: 1cm=10mm=, milleks on 0,39 tolli 2.Palun lubage 1-3mm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Kaal: 180g
Anonymous 2022-09-06

Toode on ilma seisma. Kanduri torpeedo, müüja pakkumised kasutada teipi. Ma kujutan ette, et kaup tuli, sest. Film tiivad oli pr keerdsilmusena (välimus mitte üks kord).

3