Tasuta kohaletoimetamine

Auto Aksessuaar Auto Salvrätikud Ühekordseks Kasutamiseks Mõeldud Auto Salongi Puhastus Salvrätikud Auto Salongi Puhastamine Toode Puhastus Salvrätikud Ühekordseks Kasutamiseks

€0.47 €0.32

0
0 Arvustused

Sku: b20190

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Autod, Nende Osad Ja Tarvikud

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

* 100% täiesti uus ja kvaliteetne.

* Tõhus puhastamine valem: mitte õline valem taastab sinu auto värv ja sära, samas luues unikaalse mõju, mis on ka tõhus puhastamine auto pinnale.

*Seisukord: 100% Uhiuue Ja Hea Kvaliteediga

*Mudel: universal

* Auto puhastamise tööriist: Jäta mõnus uue auto lõhn ja lase oma auto paisata lõhn, mis sobib äsja kaunistatud pinnale.See käepärane puhastus vahend on teie ideaalne auto puhastamine toode.

1 Pakk Auto purgis (10 tk)

Kirjeldus:

*Kasutusalad: sobib autode armatuurlauad, vinyls, kangad, vaibad, konsoolid, nahku jne.

*Nimi: auto purgis

* Wdie Rakendused: Sobib autode armatuurlauad, vinyls, kangad, vaibad, konsoolid, nahku jne.Mugav, ühekordsed salvrätikud saate kasutada, et puhastada elusolend.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

* Multifunktsionaalne Disain: See on praktiline auto hooldus aksessuaar, mis võib takistada pleegib, lõhenemist ja vananemine.See võib ka aeglustada auto vananemise protsessi ja teeb teie auto välja nagu uus.

* Puhastus-purgis: puhastus-purgis on mõeldud autod, mis võib anda teie auto koos suurepärase ja kauakestva kaitse ilma kuivatamine, kahjustab või discoloring pind

Komplekti Kuulub:

Toote Andmed:

Märkus:

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Erilised Omadused: auto purgis
  • Toote Tüüp: Käsnad, Pajalapid & Harjad