Tasuta kohaletoimetamine

6TK/Set Hiina Kõik Uus Cartoon postmarkide Kogumine 2020-12

€1.92 €1.83

5.00
0 Arvustused

Sku: b202009

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Scrapbooking & Stantsimine

Sildid: tembeldatud postmarkide, mnh postmargid, templid facebook, nsv liidu postmargid, fortnite postmargid, postmargid lor, d iy templid, algne postmargid, templid fr, mens templid.

2. Defektsed tooted tuleb tagastada 5 päeva jooksul pärast olete saanud punkte.

Kõik Uus Kollektsioon

2. Esemed saadetakse välja 1-3 päeva pärast teie makse .

6 TK/komplekt

1. Ainult defektse toote pakkus vahetada.

Tänu teie aja eest!Tere tulemast taas !

3. Palun andke meile positiivset tagasisidet.

4. Mõnikord võib see võtta kauem aega, sest halb ilm, aja raiskamine, tollivormistus.Seega palun oodake kannatlikult, kui sa donot saavad oma kauba õigeaegselt.Kui te ei saa punkt 40 päeva jooksul, siis palun võtke meiega ühendust, ja siis ma aitab teil jälgida seda.

Hiina Post

3. See võib võtta 1-5 tööpäeva protsessi oma naasta pärast saame oma prodect .Ostja on vastutav kõikide täiendavaid laevandus tasud

3. Palun kinnitage oma eelistatud laevandus meetod enne teie tellimine,Tavaliselt võtab see 7-30 päeva saabumist kaudu Hiina Post Air Mail ja kestab 3-10 päeva Väljendada.

1. Palun kinnitage oma uusima aadress, kui olete tellimuse, veendu, et sinu aadress on õige ,siis me laeva oma punkte, mis põhinevad teie Tingdeposiidileping aadressi, nii ,veenduge, et see on õige .Kui teil on tellida vale aadress, palun ütle mulle oma täpne aadress .

1. Palun kinnitage toodete kättesaamisest pärast sul neid.

2. Kui teil on mõni küsimus procucts teile on saabunud ,siis palun võtke meiega ühendust aega ja me püüame välja parima, et slove probleeme ja teha sa rahul

  • Materjal: markide kogumine
  • Mudeli Number: Postmargid
  • Päritolu: Mandri-Hiina