Tasuta kohaletoimetamine

Magnet Naha Puhul Redmi Lisa 11 11S 10 10S 9 9S 8 8T 7 8A 9A 9C 9T Mi POCO M4 Pro X4 Pro Rahakott Flip-Kaardi Hoidiku Kaas

€5.94 €4.69

0
0 Arvustused

Sku: b205481

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Telefon Kotid & Juhtudel

Sildid: kohtuasi, mobiiltelefoni juhtudel hõlmab, Mobiiltelefonide Tarvikud, telefonid telekommunikatsioon, xiaomi 11t pro juhul, juhul nahast, rahakott airtag, xiaomi redmi märkus, xiaomi 10t pro nahk kate.

1. Kui midagi muudab sind rahuldamata või vihane, siis palun võtke meiega ühendust.Teeme oma parima, et lahendada probleem, kuni te vastate. 2. Kui te vastama kirje, palun lisage meie poest lemmikute nimekirja ja jätta positiivse tagasiside (5stars), et julgustada meid! 3. Palun ärge jätke mõni negatiivne või neutraalne tagasiside või avada mis tahes vaidlus, ilma igasuguse suhtlemise meiega, me usume, saab probleemi lahendada sinu jaoks täiesti sõbralik viis !

Venemaa Sõbrad Palun Täitke Täielik Nimi, saaja Tulenevalt uue poliitika venemaa Tolli.

Mitu Funktsiooni: Tugev magnetiline sulgemise hoida telefoni ohutu nagu kinnas, langevad abi.Interjöör TPÜ puhul täpse lõikamise ja nupud, pakuvad lihtne liigutav ja kiire reageerimine.Suurepärane kingitus emadepäev, isadepäev, sõbrapäev, Tänupüha ja Jõulud.

Ühilduvus : pilti näitab ainult pilti, üks mobiiltelefoni mudel.Palun kontrollige MUDELI mobiiltelefoni, enne ostmist .Mitte segi ajada teise telefoni mudelid.

1. Originaal toode pildid on ette nähtud klientidele.

Paar erilist countres valida.Soovitan!

2. Hulgi/dropshipping nii toetada, siis palun võtke meiega ühendust kui teil on vaja rohkem bulk hind või kiiremini shipping.

Venemaa Sõbrad Pöörama Tähelepanu Palun !!!

Suure Mahutavusega Rahakott : Tasuta oma käed ja saada rohkem mugavust!Featuring 3 kaardipesa, rahakoti sahtel, mille magnetilise sulgemise, rahakoti korral on võimalik tagada 3 kaardid ja mõned pangatähtede samas sulgemine suurepäraselt.Samuti saab telefoni kasutada juhul, kui jalg vaadata videoid või filme parimal nurkade jaoks mugav ja vasta visuaalne kogemus.Pealegi, täpne laadimine cutout sobib maht ja küljel nööbid.

Toote Teenust : Sinu hääl küsimustes, mis kõige rohkem meile.Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega otse läbi Belight.ee-sõnumiteenus.Me alati püüame pakkuda maailmatasemel klienditeenindusele. (Inimtegevusest tingitud kahjude ja teise toote asendamise ei kuulu garantiiperioodi jooksul.)

Näpunäide :Belight.ee Saver Shipping / Belight.ee Standard Shipping / Cainiao Super Majandusele Erilist Kaupade

Umbes see punkt

Hea Kaitse : See Juhtum on valmistatud premium pehme PU nahast koos spetsiaalse TPU sisemine juhul, nahast rahakott on uskumatult vastupidav ja vastupidav kriimustuste ja sõrmejälgede.See säilitab tugevust kiud ja selle loodusliku pinna tekstuur pakub rahustav ja luksuslik kombatavad tunne.Veelgi enam, TPÜ kohtuasjas tõstatatud serva ja ekstra polsterdus pakub igakülgset põrutuskindel disain, mis kaitseb teie seadme pinda kriimustuste, tilgad, ja mõlgid.

1. Palun täitke oma täisnimi ja TÄIELIK aadress, sealhulgas oma Korteri Nr., Tänav, Linn, Piirkond ja Riik. 2. Kuna nurk ja valgus, reaalse objekti värv võib veidi erineda pildil.palun aru saada, aitäh!Venemaa Sõber Tähelepanu Pöörama, siis Palun >>> Palun täitke saaja täielik nimi, kuna uus poliitika venemaa tolli tahes nondelivery ei oleks vastutav juhul kui klient ei anna piisavalt teavet, tehes selleks.Täname aru.Umbes Laevandus Meetod >>> toode tasuta shipping poolt "Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus" , mida pole võimalik jälgida pärast paki vasakul Hiina.Kui teil on vaja täielikult jälgimine , palun valige "Hiina Posti Tähitud Air Mail ", ja lisa raha eest jälgimine .

  • Funktsioon: Lihtne Värviga Juhtudel Mood Candy Värvi Rahakott Kate
  • Kvaliteeti: Top Kvaliteet A+++++
  • Disain: Tavaline, Geomeetriline
  • Omadused: Magnetic, Anti-Scratch, Kaardi Tasku, Koos hoidikuga, Koos Jalg, Koos Kaelapaela Kinnitamine
  • Tüüp: Flip Case
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ühilduva Brändi: XIAOMI
  • Brändi Nimi: Biencaso
  • Müük Variant: Hulgimüük/ Jaemüük