Tasuta kohaletoimetamine

Elektrilised Päevalille puhastus Masin Armas Lapsed Lapsed koorimine Seemned Avaja Köök tööriistad Automaatne Meloni Seemne peeler

€11.09 €7.21

3
1 Arvustused

Sku: b206825

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

Sildid: seemne peeler masin, seemned koorimine masin melon artefakt seemne peele, arbuusi seemned, avaja pähklipureja, köök tarvikud.

Tänan tähelepanu eest, Me tagada meie toodete kvaliteeti.me olema valmis vastus sulle ASAP.

Induktsiooni sisselülitamine: kasutaja-sõbralik, lihtne kasutada, kerge tagasisidet, sile kasutada.Võrreldes traditsioonilise käsitsi seemne koorimis -, päevalille seemnete kook masin on ilmne eelis kiirus.See ei põhjusta naha kahjustusi sõrmed tõttu, pikaajalisel kokkupuutel seemned.

Pakendi Sisu:

Värv: roosa

1 * USB kaabel

Kaitsta hambaid ja vältida kahju: Süüa seemned sageli, et vältida hamba kahju, et toode on tegelikult kahju ja kaitsta hambaid.

Ainult eespool pakendi sisu, välja arvatud muude toodete puhul.

Melon avamine masin: intelligent anti-näputäis disain, tundlik lüliti, kõrge pöördemomendiga mootor, pikk aku eluiga, väike ja kaasaskantav, kiire avamise, Android kaabel laadimine, kontroll kiip.

Suurus: 9x10x12cm/3.54*3.93**4.72 tolli

1*Päevalille-koorimine masin (suvaline avaldis, ei ole määratletud avaldis on nõustunud)

High-torque mootor: kõrge tõhususega korpuse avamine, kõrge pöördemoment aeglustus mootor koos optilise detekteerimise, vähendada juhul-avamine kahju ja saavutada kõrge-tõhususe juhul-avamine.

Tugev praktilisus: Elektriline meloni seemne masin sobib kasutamiseks kodus, kontoris, ühiselamu, jne.See on mini armas välimus ning see on hea valik, kui kingitus sinu lapsed või sõbranna.

materjal: plastik

Märkus: Erinevate pildistamise kerge ja monitorid võivad põhjustada värvi elemendi pildi pisut erinev tegelikust punkt.Mõõtmise hälve on +/- 1-3 cm.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Varuta
  • Materjal: Plast
  • Mudeli Number: Päevalille-koorimine masin
  • Puu-Ja Köögivilja Tööriistad Tüüp: muud
  • Sertifitseerimine: CE / EL
  • Tüüp: Puu-Ja Köögivilja Vahendid
Anonymous 2022-08-15

Mitte kõik seemned klõpsake

3