Tasuta kohaletoimetamine

14 Tolline Coco Liner jaoks Istutus -, 2TK Ring Asendamine Taimse Korvi Vooderdus Naturaalne Kookos Kiu Liner Rippuvad Ostukorvi

€15.93 €11.47

0
0 Arvustused

Sku: b208706

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

Sildid: regal carbon fiber, erilist carbon fiber, kookos kiu weed matt, kotid kookose kiud, süsinikkiust raske, kilp carbon fiber, kookose kiud plokid, kookospähkli koorega fiber, raua kookose kiud, eco maa kookose kiud.

Need vooderdus on väga imav, nii et kui rippuvad korvid või istutus-peaks saama liiga kuiv, on nad kiiresti uuesti imada vett.

suurus:35cm läbimõõduga

materjal:Kookoskiud

värv:pruun

Valmistatud 100% looduslik kookospähkli fiber

Eelnevalt moodustatud kookospähkli sobib väga hästi ja vastab teie kodune keskkond.See sobib külvamiseks eri lille taimed.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Pakendi Sisu:

ringi läbimõõt on ekstra paks looduslik asendamine vormitud kookoskiud vooderdus rippuvad ostukorvi.

Kakao vooder kasutada rippuvad korvid on tark valik kasvatajatele.Kui kasutada kodu sisustus, koduaed, rõdu aedade ja haljastuse projektid, see võimaldab inimestel avastada, kui maitsekas see on.

14 Tolline Coco Liner jaoks Istutus -, 2TK Ring Asendamine Taimse Korvi Vooderdus Naturaalne Kookos Kiu Liner Rippuvad Ostukorvi

Kookospähkli-liner planter korv hoiab taimed niiske vahel jootmise korda.

2*kookose-liner

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Neid mahub palju vett, vabastades ta aeglaselt, et võimaldada taimede juured, et parem võta see üles.

  • Päritolu: Mandri-Hiina