Tasuta kohaletoimetamine

12tk/Kast 4cm Lilla Rohelise Kulla Maali Mardi Gras Ball Uus Aasta Xmas Tree Kaunistused Teenetemärgi Kodus Teesklus Pool

€28.74 €17.25

0
0 Arvustused

Sku: b21024

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

Värv :Kollane, Roheline, Lilla

Vastupidav klaas materjal:valmistatud kvaliteetsest klaasist,vastupidav ja korduvkasutatav,võib kasutada pikka aega.hoia seda hästi, sa saad jätkuvalt kasutada seda tuleval aastal.(Klaas materjali, siis palun hoia seda hoolega.

Umbes See Punkt

Täiuslik Mardi Gras kaunistamiseks:See kaunistus on ideaalne rippuvad dekoratsioonid ja seina taust mardi gras pooled ja moondab.ja nad sobivad ka paljudel juhtudel, nagu näiteks Mardi Gras pidu, Mardi Gras sünnipäeva, teesklus pool ja muud karnevali teema isikutele.

Pakett sisaldab :

Märkus:

Toote Kirjeldus

Loominguline disain: Need pallid kasutada klassikaline kollane, roheline ja lilla värvi.Pind on läikiv, värviline ja peen.Kui tuul puhub, siis on kiik tuul kooskõlas teema karneval.

Lihtne kasutada:Kooskõlas kaelapaela kinnitamine peal iga palli ornament,saab riputada neid kõikjal soovite kaunistada, vahuvein valguses.nagu Xmas Tree, ukselingid, aknad ja seinad, jne.

Materjal :Klaas

12 TK Mardi Gras Rippuvad Palli

Pakendi sisu:sa saad 12 Mardi Gras klaasist palli kaunistused,erksad värvid ja piisav kogus täita oma erinevaid teenetemärgi vajadustele.sa võid seda kasutada, kaunistades oma jõulupuu,lisades, pidulik elegantsi oma Mardi Gras pidu.

Kui te ei ole rahul mingil põhjusel, lihtsalt tagastamise eest tagasi teie ostu hind; lubame 24 tundi kliendi toetada, siis palun võtke meiega mis tahes toote ja et probleem.

  • Materjal: klaas
  • Sündmus: Sünnipäev, Pidu
  • Muster: triibuline
  • Mudeli Number: Mardi Gras Ball Kaunistused
  • Elektrooniline: NO
  • CN: Anhui
  • Päritolu: Mandri-Hiina