Tasuta kohaletoimetamine

Soovitan anti-elektromagnetilise kiirguse hõbe kiud vooder ühise põllumajanduspoliitika 5G side -, seire-tuba EMF varjestus unisex kork

€32.69 €29.42

5
3 Arvustused

Sku: b22167

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Meeste Mütsid

Sildid: usafa pesapall, üpp vestlema, kanada müts, müts snapback kork, määratlemata püksid, titleist suve müts, kangas 5g, suvel müüki sandaalid puukingad, moog baseball cap, mütsid ar.

100% Hõbe kiud ühise põllumajanduspoliitika materjali analüüs: sisemine kiht Kiirgus-tõend riie, mis on valmistatud 100% hõbe kiud nanotehnoloogiat kasutades.See on funktsioonide kiirguse kaitse, anti-bakteriaalne andanti tõrje.See on anti-kiirguse mõju on hea, et kiirgus-tõend 50% hõbedased kiud kangast.Põhimõte kiirguskaitse caps: Kui inimesed kannavad anti-elektromagnetilise laine kork ühendust elektrooniline seade, anti-elektromagnetilise laine saab üpp kiiresti ja tõhusalt läbi elektromagnetilised lained, kaitstes pead elektromagnetilised lained.

Teine samm: Täielikult katta arvuti ekraani elektromagnetilise kiirguse kaitseriietust ja seejärel kasutage elektromagnetilise kiirguse detektori avastada kiirguse arvuti host, kiirguse väärtus väheneb või muutub nulliks.

3. Neutraalne pesuaine lühikese aja leotamine; (Ärge kasutage happeline pesuaine või pesu pesuaine)

Kaitse tõhusus: 49.1 dB-71.4 d B

2. See on soovitatav pesta ning vesi, mineraalvesi, puhas vesi; (Põhjus: Mõned kraanivesi sisaldab kloriid-iooni, liiga palju kloriidi ioonide on kalduvus keemilised reaktsioonid hõbeda ioonid)

5. Pesta nii vähe kui võimalik, et vältida ebaõige pesemine mõjutab varjestus mõju.

Elektromagnetilise kiirguse eest kaitsva 100% Hõbe kiud kork

Kaitse tõhusus: 40dB-70dB

Kangas katsemeetodid:

Elektromagnetiline kiirgus on häirida normaalset tööd audio seadmed, põhjustades audio seadmed kiirgavad "si-si" müra.Pärast seda, audio seadmed on täielikult kaetud elektromagnetilise kiirguse eest kaitsev riietus, "si-si" müra nõrgeneb või kaob.

Jääk pärast riie on täielikult põlenud on metallist võrk, Need metallist võred, mida kasutatakse, et kaitsta elektromagnetilist kiirgust, nii et see võib olla tõestanud, et riie saab tõhusalt kaitsta elektromagnetilist kiirgust.( See meetod sobib ainult metallist kiud riie )

Minu anti-kiirguse kapuuts mütsid on kaitstud elektromagnetiliste lainete poolt tekitatud ootamatu suurendamine või lagunemine elektrivoolu elektroonilised komponendid ja ei ole anti-mobiiltelefoni signaale.

Vahe kiirguse kaitse riie ja tavalised kangad on selle kiirguse kaitse riie on juhtiv, samas tavaline riie on mitte-juhtiv.kasutada multimeeter, et testida, kas kangas on vastupanu(resistance tõestab, et kangas on juhtiv), siis saab teada, kas kangas on kiirguse kaitse.

Kuidas hooldada ja puhastada elektromagnetilise kiirguse eest kaitsvad mütsid:

Esimene samm: Kasuta elektromagnetilise kiirguse detektori avastada kiirguse arvuti ekraani, ning vastava kiirguse väärtus kuvatakse.

50% Hõbedased kiud ja metall fiiber double-layer ühise põllumajanduspoliitika materjali analüüs: välimine kiht metalli kiu selle kiirguse kaitse mütsid on olnud turul juba pikka aega.Toote tehnoloogia on küps.Roostevabast terasest kiud ion täpsusega sulametallist tehnoloogia on segatud puuvilla kiu-ja polüesterkiud.Ta on vastupidav pesumasin, hea õhu läbilaskvus ja hea kiirguse kaitse mõju.Sisemine kiht Kiirgus-tõend riie, mis on valmistatud 50% hõbe kiud nanotehnoloogiat kasutades on viimane kiirgus-proof tehnoloogia maailmas pärast metalli anti-kiirguse fiber cloth.See on funktsioonide kiirguse kaitse, anti-bakteriaalne andanti tõrje.See on anti-kiirguse mõju on hea, et kiirgus-tõend riie, mis on valmistatud muust metallist materjalidega.

3.Juhtivuse test meetod:

[MÄRKUS]: mobiiltelefoni signaali ei ole võrdne mobiili kiirgus

Sagedusvahemik: 10MHz-18GHz

Sagedusvahemik: 9KHz-40GHz

2.Kõlar müra häireid meetod:

4. Ei saa hõõruda ja pesu pesta, ei saa pleegitatud, pärast ühise põllumajanduspoliitika pestud, ei saa väänake see, korja otse vee ja riputada see ventileeritud ja kuivas ruumis, vältida kokkupuudet ainega.

(Välimine kangas: polüester-puuvill; koostise sisemine kangas: 100% hõbe kiud )

Elektromagnetilise kiirguse eest kaitsva 50% Hõbedased kiud ja metall fiiber double-layer kork

1.Kangas põletamise meetodit:

(Välimine kangas: 41.8% puuvill, 32.1% polüesterkiud, 26.1% metall fiiber ; koostise sisemine kangas: 50.6% polüesterkiud, 49.4% hõbedased kiud )

1. Hoida pea ja nägu puhas kasutamisel kork;

Hõbe kiud riie soovitatud kasutamine keskkonnale: Radarid, raadiojaamad, elektrooniliste vastumeetmete seadmed, mobiilside tugijaamad, tsiviillennunduse, meteoroloogia, kiire, intelligentne hoone järelevalve toad, elektromagnetilise ühilduvuse labori, 5G side, uue energia sõidukite, raudtee side-hooldus, jne.

4.Professionaalne kiirguse seadmed meetodit:

  • Brändi Nimi: ajiacn
  • Sugu: Unisex
  • Mudeli Number: 5071
  • Kohaldatava Hooaeg: Neli Aastaaega
  • Metall fiiber koostis: 41.8% puuvill, 32.1% polüester kiud, 26.1% metall fiiber
  • 100% hõbe kiud kanga koostis: 100% hõbe kiud
  • Toote Kaal: 0,2 kg
  • Suurus: Free size
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Lindi Tüüp: Reguleeritav
  • Värv: Must, Dark navy, Roosa, Tumesinine, Kamuflaaž
  • 50% hõbedased kiud kanga koostis: 50.6% polüester kiud, 49.4% hõbedased kiud
  • Kohaldatava stseen: Casual
  • CN: Anhui
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
  • Funktsioon: EMF varjestus
  • Materjal: Puuvill
  • Toote Tüüp: Baseball Caps
  • Stiil: Casual
  • Muster Tüüp: Tahke
  • toote nimetus: EMF varjestus kork
Anonymous 2022-09-12

Zodpovedá popisu. Som spokojná.

5
Anonymous 2022-11-09

Müts kvaliteet on hea, ja kui ma panen telefoni müts ja kontrollige, wi-i-ühendus, see on blokeeritud.!

5
Anonymous 2022-12-13

See kork naised on väga kena. Väga täpne, nagu kirjeldatud.

5