Tasuta kohaletoimetamine

250W LT8705 Päikese MPPT CC-CV Setp Üles / Samm Alla Moodul 20A Automaatne Buck-Boost Reguleeritav Pinge Regulaator Moodul

€40.93 €32.75

0
0 Arvustused

Sku: b228142

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Koduelektroonika

Toote parameetrid:

Juhised:

1. Sisend pinge reguleerimise potentsiomeeter: oletame, et minimaalne sisendpinge peab olema seatud 20V, ja korrigeerimise meetod on ühendada sisend terminal koos toiteallika 2OV, ja reguleerida potentsiomeetriga päripäeva, kuni moodul lõpetab kirjutamine.See on 20V alapinge shutdown väärtus.Kui sisend on konstantset voolu allikas ja koormus on suur, moodul vähendab sisend vool ja hoida sisend pinge 20V.

Moodul X1

1. Kõrge kvaliteediga materjalid, milles on tagatud kvaliteet

-Reguleeritav sisendvool: reguleeritav vahemikus 0.5-15A

Tarne nimekiri:

-Väljundvool määruse: 0.5-15A (see on tungivalt soovitatav kasutada 15A jooksul suhteliselt stabiilne, ja lainekuju ei närvitsema)

Potentsiomeetri seadistamine: (sisend-ja väljundpinge reguleerimine ei ole lineaarne kohanemise protsessi mõjutusel kiip kontrolli põhimõte) korrigeerimise režiim kaks väljund potentsiomeetrid on päripäeva, et suurendada korrigeerimine väärtuse.

-Moodul mudel: 250 automaatne rõhu tõstmise moodul

Toote müügiargumendid:

3. High output current: väljundvoolu võib jõuda 15A, ja voolutugevus on 20 A

2. Ta on kõrge sisend tööpinge üle 60V ja talub 80V impulsi pinge

-Reguleeritav sisend pinge: 9-60V See funktsioon sobib MPPT päikesepaneel

-Sisend pinge: 6v-80V sisend

-Võimsuse reguleerimine: praeguse režiimi kontrolli

-Väljundpinge reguleerimise: 1.3-80V

2. Väljundpinge reguleerimise potentsiomeeter: kohanda väljundpinge päripäeva, et suurendada ja vastupäeva, et vähendada.

3. Väljundpinge reguleerimise potentsiomeeter: korrigeerimise meetod on, et ühendage multimeeter ja suur koormus seeria juures positiivsed ja negatiivsed poolused väljund terminal (või otseselt kasutada multimeeter lühise väljund, mis ei ole soovitatav ja täpsus shift).Reguleerida potentsiomeetriga vastupäeva, kuni praegune väärtus multimeeter väheneb nõutava väärtuse. (Eelduseks kohandamine on vajalik, et sisendvõimsus ei ole piiratud) või piiratud väärtus on suurem väljundvõimsus ajal reguleerimine, muidu õige väljundi väärtust ei ole võimalik saada, kuna sisend võimsus on piiratud.) Tagamaks, et väljundpinge on üle 5V väljund klemm on ühendatud suur koormus, mis on suurem kui nõutava väärtusega, potentsiomeeter on korrigeeritud vastupäeva, kuni kuvatakse väärtus on nõutav väärtus. (Põhjus on selles, et väljundvool tuvastamise funktsiooni peab tagama, et väljundpinge on üle 3V, ja väljundvoolu väärtus ei saa olla, mis kuvatakse, kui väljund pinge on alla 3V pärast lühise väljund).

4. Reguleeritav sisend ja väljund vool: reguleeritav sisend vool sobib konstantset voolu allikas sisend, ja reguleeritav väljundpinge sobib eriti suure voolu laadimine akude, samuti suure voolu aku liitium raud akud, mis sisuliselt hõlmab kõiki patareid

5. See on sisend ja väljund pinge reguleerimine funktsioon: sisendpinge määruse sobib jälgimise maksimaalne power point voltage päikesepaneel, mis mingil määral mõistab maximum power point tracking funktsioon

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: SHANGSIMOUDLECX
  • Ühilduva Mark/Mudel: Puudub