Tasuta kohaletoimetamine

2023 uusima tehnoloogia kõige arenenum osaline raadio sagedus microneedling masin kõige populaarsem RF microneedling pisiparandus

€730.38

5
5 Arvustused

Sku: b22972

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodutehnika

Sildid: rhinestones peen fraktsioon, tätoveering nõela 10rl, aimsnfun epilaator, segatud fraktsioonid kellad, kott anti rf, mini pesumasin yairz, osaline nahkpolster laser, tätoveering masin prooton mx pliiats, nano bikiinid läbipaistev, laser kaubamärk masin ümberringi.

Ameerika Ühendriigid, RE, välismaal ladu tarne, 3-10 päeva, et jõuda

See masin toetab kümme keeled: Hiina, inglise, hispaania, saksa, prantsuse, vene, itaalia, poola, korea

Raadio sagedus microneedling on mõju tõstmiseks, naha, kaotades kortsud, kahaneb poore, suurendada naha elastsust, eemaldades akne, ja edendada kollageeni uuenemist.Raadiosagedusliku microneedling on suhteliselt arenenud ravi meetod, mis on hea mõju nahale laxity, uppunud naha ja laienenud poorid, mis on põhjustatud erinevatel põhjustel, ja saab kiiresti teha nahk sile ja sujuv.

Masin saab kohandada külm haamer Meie masin võib toetada teid, et määrata logo

Kallis, kuna meelerahu kauba.Meie tooted ei toeta 14 päeva jooksul ei ole põhjust tagasi.Kui teil on vaja tagastada, siis palun võtke ühendust müüjaga kinnitada terviklikkuse punkt

Märkus: Meie teenus ei sisalda käitlemise tollideklaratsiooni tasud ja tollivormistuse küsimused, mis on tekkinud express logistika.Ja ajal laevandus protsessi, me ei võta mis tahes vormis tagasilükkamise või vaidluse.Kui teil on küsimusi pärast kauba, palun võtke ühendust müüja niipea kui võimalik.Me teenib sind kogu südamest, kuid ei võta vaidlused esitatud pahauskselt.Kord esitatud, me automaatselt loobuma müügijärgne teenindus vaikimisi.

Kui te ei vastata logistika ja transpordi meetod pärast seda, kui olete tellimuse, saadame ta raudteel või sea ühtlaselt

Kallis sõber, tänan teid väga tellimine meie tooteid.Meie vaikimisi laevandus meetod on mere-või raudteetranspordiga.Selline transport on uksest ukseni ja ei nõua toll deklaratsiooni.Aja jooksul on 45-70 päeva.Samuti saate valida, kiire tarne.Express on 15-30 päeva.Valides kullerpostiteenuse nõuab teile maksma täiendavat tasu, ja kullerpostiteenuse eeldab, et te käepide tollideklaratsiooni tasud ja tollivormistuse küsimused ise.Muidugi, kui teil on tegemist tollivormistus, me aitame teile tollivormistus ja annab teile vajalikud dokumendid, tollivormistus.Märkus: Meie teenus ei sisalda käitlemise tollideklaratsiooni tasud ja tollivormistuse küsimused, mis on tekkinud express logistika.Ja ajal laevandus protsessi, me ei võta mis tahes vormis tagasilükkamise või vaidluse.Kui teil on küsimusi pärast kauba, palun võtke ühendust müüja niipea kui võimalik.Me teenib sind kogu südamest, kuid ei võta vaidlused esitatud pahauskselt.Kord esitatud, me automaatselt loobuma müügijärgne teenindus vaikimisi.

  • Garantii: 1 Aasta
  • Aku laadimise aeg: kuni 2 tundi
  • Logo tasuta: 1tk
  • Pinge: 100~250V
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Spetsifikatsioon: Super upgrade
  • Pakkimine: Box alumiinium
  • Toote Tüüp: Epilaator
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Kasutamine: bikiinid, Keha, Nägu, Varruka sisekülje
  • Microneedle nõuanded: 10pins, 25pins, 64pins, nano nõela
  • Aku eluiga: üle 90 minutit
  • Võimsus: 360
  • Funktsioon: Anti-Puffiness, Naha Karmistamist, Wrin
  • Materjal: ABS
  • Sertifitseerimine: CE
  • Tehnika: Kuld rf microneedle
  • Taotlus: Ärilisel
  • Ekraan: 8.4 cm
  • Arv Käepidemed: Ühe Käepide
  • Sihtala: Nägu, Keha, Silmad, Kaela/Kõri
  • Võimsus Tüüp: Elektriline
Anonymous 2022-10-17

See on parim asi, mida ma kunagi teinud akne kalduvatel nahka. Sest kulud, ma lükkan osta valgustus süsteem meeldib see mitu aastat. Minu hormonaalse akne jõudnud punkti, kus ma alati puhkes, nii et ma lõpuks proovisin seda. Pärast ainult üks ravi, ma ei näe ilmseid muutusi. Pärast nädalast ravi iga päev, minu akne oli käes. See on see, mida ma loodan, aga see aitab ka minu nahk olema punane, kahaneb minu poorid, ja toetada üldist tekstuuri. See on uskumatu. Kui mul oleks valida üks vahend, et investeerida, oleks see.

5
Anonymous 2022-09-26

Tänud müüjale tungivalt soovitades seda uuendada suure võimsusega masin, klient on väga rahul kasutamise mõju. See masin on toonud mulle palju äri ja ma ei osta seda järgmine kord.

5
Anonymous 2022-10-04

See on pärast seda, kui ma kasutasin seda high-powered RF microneedle kolm korda. Ma olen alati olnud kalduvus akne (kombineeritud nahk). Viimase paari kuu jooksul, mu nahk on hakanud plahvatada nagu ma olen sisenenud puberteet. Ma proovisin kõike, kuid miski ei töötanud. Ma olen kasutanud RF microneedle masinat EMsZero 18 Tehase Poest, samuti uue akne seeria 980 ja ma tundsin, et näha edusamme.

5
Anonymous 2022-10-17

Mulle meeldib see masin. See eemaldatud minu akne ja tegid mu naha heledamaks ja pehmemaks. Ma saan teate, et minu naeratav nägu ei ole nii ilmne, ja minu poorid on veidi väiksem. Ostsin teise konfigureeritud masin minu tütar. See on akne probleem ja see sobib hästi teda. Ainus probleem, mida ma leidsin, kui ma hakkasin kasutades masin oli valu. See oli kohutav alguses, kuid klienditeenindus ütles mulle, et mul on vaja kasutada midagi anesthetized, ja teha kindel, et seal oli vesi vardale. See pani mind peaaegu unustada valu. Pealegi, ma ei näe mingeid probleeme, mulle meeldis, ja ma ei näe, tulemused kohe.

5
Anonymous 2022-09-22

Mul on olnud ostmisel RF microneedling masinate juures emszero 18 tehase poest, see masin on kahtlemata kõige täiuslik, ja mis kõige tähtsam ma armastan suurel ekraanil. Kui kiire shipping nõuab kuller tasud, kohaletoimetamine, et USA on väga aeglane, kuid kuna klienditeenindus ütles mulle, et neil on selline masin, mis nende välismaal ladu USA-s. Kahtlemata, ma panin tellimuse ja 5 päeva hiljem sain masina. Ei ole kunagi kogenud seda, kohaletoimetamise kiirus, ma olin esimene šokeeritud ja siis rahul, soovitan

5