Tasuta kohaletoimetamine

Isekleepuvad Klaas Mini Square Peeglid, Mosaiik Plaadid Vannituba DIY Käsitöö, Käsitöö, Kodu Poole Teenetemärgi

€6.44 €4.18

0
0 Arvustused

Sku: b23409

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

Sildid: käevõru mosaiik plaat, sheet glass mosaic, müts mosaiik plaat, loominguline square klaas, salong klaas plaadid, ring pronks plaadid, abalone mosaiik plaadid, suur mosaiik plaat, elite mosaiik plaadid, kleepuv klaas peegel.

Laius: 4cm/1.57

1. Hästi poleeritud tõeline klaasist peeglid 1mm paksus võimaldab sile pind ja servad, kergesti viia kuni võimendades illusiooni rohkem ruumi suurus ja uimastamise valguse peegeldus.

Kallis ostja,Tere tulemast meie poodi.Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!

1* isekleepuvad Mini Square Klaas(4 x 100 cm)

5. Vastu eco-sõbralik reaalne materjal klaas, et see ei põhjusta mis tahes formaldehüüdi reostuse, lõhnatu ja mittetoksiline tõhustatud kasutades ohutuse, sobib kaunistades oma kodu, kontor, köök, vannituba, magamistuba, hotel an nii edasi.

Ettevaatust:

See toode on valmistatud klaasist, nii et servad ja nurgad võivad olla katki transportimise ajal.

Materjal: Klaas

Omadused

Paksus: 1mm/0.04

4. Mõõdetud 5 x 5mm iga mosaiik plaat, 1464 tükki leht kokku, piisav kogus, et täita oma erinevaid vajadusi laia rakendusi, saate kaunistada oma kodu seinte ja lagede, värskenda oma interjööri tundub, DIY disko pall või muu käsitöö projekte nagu decoupage, kaardi tegemine, scrapbooking & jne.

3. Mini square peegel mosaiigid võib vabalt kombineeritud luua erinevaid lõpetamine kujuga nagu soovid, veidi moonutatud peegeldus mõju võimaldab naljakas otsib ise meelelahutus, mida saab vaevata kaunistada oma kodu atraktiivne ja pilkupüüdev välimus.

Kompressiooni Tugevus: 101.7 Mpa

Komplekti Kuulub:

Kirjeldused

Värv: Hõbedane

Üldpikkus: 100cm/39.37

Värvi tegelik kirje võib veidi erineda pilte tuleneb erinevast arvuti ekraani ja ekraani seaded.

Märkus:

Palun lubage 1-3cm vea tõttu manual mõõtmise ja veenduge, et te ei pahanda, enne kui osta.

Aitäh!

Palun veenduge, et te EI pahanda enne tellite.Täname oma arusaamist!

2. Isekleepuvad toetust pre-cut iga plaat võimaldab teil jääda eesmärgile pinnad pikaajalisi tulemusi, ei sisalda liimi vaja.

  • Päritolu: Mandri-Hiina