Tasuta kohaletoimetamine

KSCRAFT Suvel Reisida Camper Maja, Auto Tempel Metalli Lõikamine Sureb DIY Scrapbooking/Kaardi Tegemine/Kids Lõbus Dekoratsioon Tarvikud

€4.21

5
2 Arvustused

Sku: b238129

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Scrapbooking & Stantsimine

Sildid: teeviida metalli lõikamine sureb, camper meister, kscraft 5tk kahe šabloonid, jornaul scrapbooking, ehted tegemine metallist raud, lg templid, templid inimesed 2021, kummist x sureb silk, stiilne sureb, parti maja.

Fantastiline disain oma kutsed/ kaardid/ ümbrikku.

Templi Suurus: 21.5*15.5 cm

Kui te ei leia tooteid katki või kadunud, kui nad saavad paki, palun ärge kartke võtke meiega ühendust.Me alati teile rahul tulemuse!

Need terasest sureb lõikab läbi cardstock, õhuke, puitkiud -, 1/4-tolline kork, vilt, atsetaat -, kleepuv tagasi lõuend, riie, denim, liivapaber, 2mm väikelaeva vaht, puit, vineer, paber, foto, magnet lehed ja palju muud!Nad töötavad praktiliselt iga die-lõikamine masin, mis mahutab vahvel-õhuke sureb ja on kindel, et saada oluline koostisosa oma paber käsitöö protsessi.

Pakend: 1set/palju. 1 tempel või 1 komplekt lõikamine sureb

  • Templi Suurus: 21.1*15.5 cm
  • Mudeli Number: 20042401
  • Brändi Nimi: kscraft
  • Pakkimine: 1 tempel või 1 komplekt lõikamine sureb
Anonymous 2022-08-11

Tänan teid tasuta kingitus minu tellimus (spider web washi lint)! See on armas žest oma klientidele, ma tõesti hindan seda. :)

5
Anonymous 2022-08-11

Tänan teid tasuta kingitus minu tellimus (spider web washi lint)! See on armas žest oma klientidele, ma tõesti hindan seda. :)

5